Achiziționarea dispozitivelor pentru citirea, preluarea și transmiterea datelor la distanță prin Lorawan 868 MHz (Termen Extins)



 Achiziționarea dispozitivelor pentru citirea, preluarea și transmiterea datelor la distanță prin Lorawan 868 MHz (Termen Extins)

Numărul cererii de Oferte (RFQ): FY24-CM-IMC-CAL (01) 

Subiect:  Achiziționarea dispozitivelor pentru citirea, preluarea și transmiterea datelor la distanță prin Lorawan 868 MHz compatibil cu contoarele volumetrice PD-LFC, antenelor Lorawan 868 MHz, GPS, VPN inclusiv modem 3G pentru transmiterea de date la server și a platformei de colectare a datelor Lorawan cu generarea automată a rapoartelor, cu posibilitatea de exportare către programe MS Office Excel (softul). TERMEN EXTINS 

Data lansării:  28 martie 2024  

Data limită pentru adresarea/primirea întrebărilor EXTINSĂ10 aprilie 2024, 10:00 (ora locală din Chișinău) TERMENUL LIMITĂ PRELUNGIT PENTRU SOLICITĂRI DE CLARIFICARE – 19 APRILE 2024, 10:00 (ora locală din Chișinău). 

Data limită pentru depunerea ofertelor EXTINSĂ: 18 aprilie 2024, 10:00 (ora locală din Chișinău) TERMENUL LIMITĂ PRELUNGIT PENTRU DEPUNEREA OFERTELOR ESTE 14 MAI 2024, 10:00 (ora locală din Chișinău). Vă rugăm să consultați Buletinul de achiziții nr.2 pentru mai multe informații. 

Programul Comunitatea Mea (CM), administrat de International Research & Exchanges Board Washington D.C. Sucursala Chișinău (IREX) și finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), invită Ofertanții să depună ofertele pentru achiziționarea  dispozitivelor pentru citirea, preluarea și transmiterea datelor la distanță prin LoraWan 868  MHz compatibile cu contoarele volumetrice PD-LFC, antenelor de tip Lorawan 868 MHz, GPS, VPN inclusiv modem 3G pentru transmiterea de date la server și a platformei de colectare a datelor Lorawan cu generarea automata a rapoartelor, cu posibilitatea de exportare către programe MS Office Excel (softul) în cadrul Proiectului de Cooperare intermunicipală pentru îmbunătățirea serviciului intercomunal de distribuție a apei în comunitățile Călărași, Nișcani și Tuzara. 

Cererea de Ofertă și toate documentele și formularele legate de această achiziție sunt disponibile la adresa https://tender.md.irex.org/ro/info 

Scopul acestei sarcini de a îmbunătăți serviciul intercomunal de distribuție a apei în comunitățile Călărași, Nișcani și Tuzara prin achiziționarea echipamentelor și softului necesare. 

Primăria Călărași este beneficiarul direct al proiectului (denumit în continuare Beneficiarul). Contractantul selectat va executa proiectul împreună și cu asistența reprezentanților de la IM Gospodăria Comunal Locativă Călărași (denumită în continuare Reprezentantul Beneficiarului). 

În cadrul acestui SOW, Programul IREX/Comunitatea Mea își propune să selecteze un ofertant/contractant pentru achiziționarea următoarelor echipamente și software: 

 Tipul de bunuri/echipamente/accesorii ACTUALIZAT 

Numărul de unități  

(Hardware) 

 1. Dispozitive pentru citirea, recuperarea și transmiterea de date de la distanță prin LoRaWAN 868 MHz compatibil cu contoarele volumetrice PD-LFC 

1.1  Comunicare Dispozitiv 

1.2 Instalarea de dispozitive pentru citirea, extragerea și transmiterea de date de la distanță prin LoRaWAN 868 MHz compatibile cu contoarele volumetrice PD-LFC 

3,100 buc 

2.  Antenă cu antenă LoRaWAN 868 MHz, GPS, VPN inclusiv modem 3G pentru transmiterea de date către server, inclusiv : 

 

2.1.  Poarta de acces LoRaWAN 868 MHz 

5 buc 

2.2  Interfață radio pentru programarea și citirea la fața locului a modulelor de comunicare 

3 buc 

2.3. Injector de alimentare prin Ethernet (PoE) 

pentru Antena/poarta către LoRaWan 868 MHz 

5 buc  

2.4.  Antenă exterioară LoRaWan pentru amplificarea semnalului radio LoRaWan 

5 buc 

2.5.  Cablu prelungitor pentru conexiunea dintre antena/poarta către  LoRaWan 868 MHz LoRaWan și antena exterioară 

5 buc 

2.6.  Paratrăsnet pentru protecția antenei/căii de comunicații LoRaWan 

5 buc 

2.7.  Dispozitiv de testare pe teren 

3 buc 

2.8  Instalarea antenei cu antenă LoRaWAN 868 MHz, GPS, VPN inclusiv modem 3Gpentru transmiterea de date către server 

5 buc 

3.Cablu de conectare a contorului cu modul  

3,100 buc 

(Software) 

3. Platformă de colectare a datelor LoRaWAN cu generare automată de rapoarte, 

cu posibilitatea de a exporta în programele MSOffice Excel (software-ul) inclusiv: 

3.1.  Software pentru colectarea datelor și citirea datelor de la dispozitivele de comunicare 

1 buc 

Pentru mai multe informații cu privire la această achiziție, vă rugăm să accesați: https://tender.md.irex.org/ro/info