HelpAge Moldova anunță concurs de oferte pentru achiziționarea produselor de uz casnicHelpAge Moldova anunță concurs de oferte pentru achiziționarea produselor de uz casnic

În perioada februarie 2024 – iulie 2024, HelpAge Moldova implementează proiectul „Consolidarea rezilienței persoanelor în vârstă, refugiate, din Ucraina”, cu suportul financiar al Aktion Deutschland Hilft și HelpAge Deutschland. Obiectivul principal al proiectului constă în sporirea accesului la asistență medicală și medicamente pentru persoanele în etate refugiate din 4 raioane și facilitarea integrării acestora în comunitatea-gazdă.

Obiectul achiziției îl constituie – un lot de produse de uz casnic, care vor fi distribuite cu titlu gratuit persoanelor în etate refugiate din Ucraina ce locuiesc în raioanele: Sîngerei, Ungheni, Soroca si Stefan Vodă, conform următoarelor specificații:

№/r.

Denumirea articolului

Unitate de masura

Cantitatea

 1

Plapumă. Dimensiuni: 200 x 220 cm,  umplutură  din fibră de poliester siliconizat.

buc

200

 2

Pernă. Dimensiuni: 50x70 cm

buc

400

 3

Lenjerie de pat:  Cearșaf pilotă: 200×220 cm. Cearșaf pat: 240×260 cm. Față de pernă: 50×70 cm (2 buc.) Material: 100% bumbac

set

200

Criterii de selecție a companiei:

  • Persoana juridică înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova;
  • Preț competitiv;
  • Termenul de livrare;
  • Livrarea gratuită în rle Sîngerei, Ungheni, Ștefan Vodă, Soroca.

Oferta va include obligatoriu:

  • Oferta comercială cu prețul unitar cu TVA în MDL, cu parametrii tehnici, termenul de livrare, termenul de garanție;
  • Oferta comercială va fi valabilă timp de 90 zile calendaristice de la data limită de depunere a ofertelor;
  • Certificatul de înregistrare al companiei;
  • Oferta să fie confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei;
  • Numele persoanei de contact și datele de contact ale ofertantului.

Depuneți dosarul până la data de 1 martie 2024. Dosarul poate fi expediat în format electronic la adresa de e-mail: officehelpage@gmail.com, cu titlul „Concurs de oferte pentru achiziționarea produselor de uz casnic” sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: AO HelpAge Moldova, R. Moldova, mun. Chișinău, MD2005, str. Bănulescu Bodoni 57/1, of 431.

Informații suplimentare puteți solicita la nr. de tel: 069085368.

HelpAge își rezervă dreptul de a: solicita documente suplimentare, anula concursul de oferte în caz de necesitate, refuza companiile care aplică după termenul limită indicat sau care nu se încadrează în calificările solicitate pentru acest concurs, fără a fi notificați. Doar companiile preselectate vor fi contactate.