HelpAge Moldova anunță concurs privind selectarea unei companii pentru servicii de design, machetare și imprimare a materialelor promoționale



HelpAge Moldova anunță concurs privind selectarea unei companii pentru servicii de design, machetare și imprimare a materialelor promoționale

Angajator: HelpAge Moldova

Locul prestării serviciilor: R. Moldova, Chișinău

Tipul de servicii: servicii de design, machetare și imprimare a materialelor de vizibilitate

Contractare: Contract de prestări servicii pe perioadă determinată (doar pentru rezidenți R. Moldova)

Perioada estimată: Februarie 2024 – Noiembrie 2027

Descrierea sarcinilor: Design, machetare, imprimare banner, broșuri, flyer în baza informației primite de la beneficiar.

Termen limită de depunere a dosarului: 19 februarie 2024, ora 15:00

Prezentare generală

HelpAge Moldova este parte a rețelei de organizații cu același nume, cu prezența în 85 țări din lume care lucrează cu și pentru persoanele vârstnice. Misiunea organizației este de a promova bunăstarea și incluziunea femeilor și bărbaților vârstnici, de a reduce sărăcia și discriminarea persoanelor vârstnice.

În prezent HelpAge Moldova implementează proiectul „Îmbunătățirea participării sociale a persoanelor în etate din Moldova prin dezvoltarea comunităților pilot prietenoase vârstnicilor”, ce are ca scop sporirea accesului la activități incluzive de participare socială a vârstnicilor din 15 comunități a raioanelor Sîngerei,Telenești și Ungheni.

Grupurile țintă ale proiectului sunt Asociațiile Obștești, grupurile de inițiativă, populația în etate din 15 comunități rurale, din raioanele Sîngerei, Telenești și Ungheni, reprezentanți ai Guvernului și administrațiilor publice locale din cele 3 raioane, profesioniști mass media locală și națională.

Proiectul este implementat de HelpAge Moldova în perioada Decembrie 2023 – Noiembrie 2027, cu suportul financiar al Guvernului Federal Germania (BMZ). Una dintre activitățile proiectului dat vizează crearea și distribuirea materialelor de vizibilitate ca parte integrantă a campaniei de conștientizare și a mesajelor publice referitoare la procesul de îmbătrânire și la importanța susținerii persoanelor în vârstă, adresate diverselor grupuri țintă.  

Scopul concursului

Scopul acestui concurs constă în identificarea, selectarea și semnarea unui contract cadru cu maxim trei companii specializate în producerea, imprimarea și livrarea materialelor de vizibilitate conform solicitărilor HelpAge Moldova, în perioada februarie 2024 – noiembrie 2027.

Sarcina tehnică:  

Item

Specificații

Preț unitar MDL, inclusiv TVA

Preț 100 unități MDL, inclusiv TVA

Timp necesar de executare/ comentarii

Roll-up

Standard, 100x200 cm

 

       N/A

 

Broșură

A4, A5, full color, 20 pagini

     

Flyer

A4, A5, full color

4 pagini

8 pagini

     

Poster

A2, A3, full color

     

Vestă fără mâneci

Material: Poliester, densitate 180 g/mp

Mărime: S-XL

Pentru: Unisex

Tip închidere: fermoar

Tipar logo: color

Dimensiuni logo: 7x10cm față, 10x25cm spate

Alte: 2 buzunare în exterior

     

Sacoșă/ torbă 

Material: Bumbac, 140 g/m²

Dimensiuni: 41 x 37,5 cm, mânere lungi

Tipar logo: color

Dimensiuni logo: 15x27cm

     

Criteriile de selecție:

  • Experiența ofertantului: prezența pe piață, clienți fideli/referințe;
  • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate;
  • Termeni optimi de executare;
  • Posibilitatea de livrare a produselor la sediul Asociației

Procedura de aplicare

Persoanele interesate vor expedia către solicitant următoarele documente:

  • Copia certificatului de înregistrare/ Extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  • Datele de contact ale ofertantului ( denumirea companiei, adresa, telefonul de contact, numele persoanei de contact );
  • CV-ul companiei (cu includerea numărului de angajați, experienței în domeniu, inclusiv link-uri de acces către exemple de materiale elaborate, clienți, etc. )
  • Oferta financiară (completată după modelul atașat aici) cu indicarea prețului în MDL, pentru fiecare produs, per unitate.

Persoanele interesate vor expedia dosarele la adresa de e-mail: officehelpage@gmail.com, cu mențiunea „Concurs selectare companie servicii de imprimare BMZ”, până la data de 19 februarie 2024, ora 15:00,  în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International.

Informații suplimentare puteți afla la nr. de tel.: 022 225098, 060767218, persoană de contact Mihaela Filipp.