Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de pret de la companii/furnizori de produse medicamentoase pentru beneficiarii proiectelor medico-sociale



Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de pret de la companii/furnizori de produse medicamentoase pentru beneficiarii proiectelor medico-sociale.

Oferta dumneavoastră trebuie să fie însoțită de următoarele cerințe:

1. Date generale ale companiei (denumirea companiei, persoana și telefonul de contact, adresa electronica, sediuri in Moldova);


2. Certificatul de inregistrare;


3. Datele bancare ale ofertantului;


4.Declaratia privind statutul ofertantului (accesati link);


5. Oferta comerciala, semnată și ștampilată conform cerințelor specificate în prezența cerere, oferta de preț, reduceri, serviciilivrare incluse in oferta, termen de livrare.Oferta financiară trebuie
completată cu indicarea prețului per buc. în MDL cu TVApentru fiecare poziție separat. Cantitatea totala produselor o sa fie stabilita la etapa de incheiere contract. Prețul stabilit încontract va rămâne fix pe toată perioada de implementare a contractului.

           Lista produselor solicitate (accesati link);

6.Licenta de acticitate(se va prezenta la etapa de incheiere contract).

Criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului: calitate – preț – reduceri.

Oferta trebuie să fie stampilata și semnată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la procurement@caritas.md sau depusă direct la sediul Caritas Moldova(str. G. Asachi nr. 30/1, mun. Chișinău), până la 13 februarie 2024.


Un potențial ofertant care dorește clarificări privind Invitația pentru prezentarea de oferte va contacta în scris organizația laadresa de e-mail: procurement@caritas.md .

Caritas Moldova va răspunde în scris oricărei solicitări de clarificare, cu condițiaprimirii unei astfel de cereri, nu mai târziu de trei (3) zile calendaristice înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Telefon pentru detalii: +37378800597.


Vă rugăm să Vă asigurați de recepționarea unui mesaj de confirmare privind preluarea dosarelor. În lipsa acestuia, Fundația deBinefacere Caritas Moldova nu poartă răspundere pentru dosarele electronice expediate, dar care nu au fost recepționate.


Caritas Moldova îşi rezervă dreptul de a anula și/sau a suspenda procedura de achiziție, total sau parțial şi de a respingetoateofertele în orice moment înainte de adjudecarea contractului, inclusiv în cazul în care se află în imposibilitateaacopeririifinanciare sau în cazurile necorespunderii ofertelor cerinţelor stabilite în prezenta documentaţie, fără a-şi crea astfelanumiteobligaţii și a purta răspundere faţă de ofertanţi.