Cerere de ofertă pentru instalarea perdelei de aer, instalarea usii culisante si efectuarea lucrarilor de reparatie in birou in incinta Cash Centrului din strada Gh. Cașu 32/5.Cerere de ofertă pentru instalarea perdelei de aer, instalarea usii culisante si efectuarea lucrarilor de reparatie in birou in incinta Cash Centrului din strada Gh. Cașu 32/5.

INVITAȚIE LA LICITAȚIE

 

Subiect: Cerere de ofertă pentru instalarea perdelei de aer, instalarea usii culisante si efectuarea lucrarilor de reparatie in birou in incinta Cash Centrului din strada Gh. Cașu 32/5.

Stimate Domnule/Stimată Doamnă,

Organizația Catholic Relief Services (CRS) vă invită să depuneți o ofertă pentru participarea la licitația pentru instalarea perdelei de aer, instalarea usii culisante si efectuarea lucrarilor de reparatie in birou in incinta Cash Centrului din strada Gh. Cașu 32/5. Câștigătorul final va fi confirmat după ce ofertele vor fi primite și evaluate. CRS nu se angajează cu privire la nicio achiziție înainte de o comandă de achiziție scrisă.

Mai jos veți găsi cerințele și instrucțiunile care vă vor permite să depuneți corect oferta.

Oferta trebuie să fie expediată la adresa electronică securizată:

procurementMD@crs.org

Oferta va fi expediată până la data de  22 noiembrie 2023, ora 16:00. Oferta va fi denumită “Ofertă de instalarea perdelei de aer, instalarea usii culisante si efectuarea lucrarilor de reparatie in birou.”

Specificatii tehnice

Formular de aplicare