Fundația Regina Pacis anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea a două sisteme fotovoltaiceFundația Regina Pacis anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea a două sisteme fotovoltaice

Fundația Regina Pacis anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea a două sisteme fotovoltaice cu o capacitate de 15 kw (LOT 1-A) și 10kw (LOT 1-B).

Achiziția se realizează în cadrul proiectului “NIN Ukrainian Refugee Support and Winterisation Programme in the Republic of Moldova”, cu numărul 2209131, finanțat de Caritas Österreich.

1. Partea contractantă:            Fundația Regina Pacis.

2. Adresa:                                mun. Chișinău, str. Sfatul Țării, 17, oficiul 32.

OBIECTUL ACHIZIȚIEI

Achiziția a două centrale fotovoltaice separate cu o capacitate de 10 kw în c. Vărvăreuca, r-ul Florești (LOT 1-B) și 15kw mun. Chișinău, str. Avram Iancu 17 (LOT 1-A).

Prin acest apel invităm toate companiile specializate în comercializarea articolelor menționate să expedieze oferta de preț, în corespundere cu caietul de sarcini și alte prevederi, prezentate AICI.