AO Amici dei Bambini, Moldova organizează concurs de oferte privind achiziționarea de produse igienice



AO Amici dei Bambini, Moldova organizează concurs de oferte privind achiziționarea de produse igienice

Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționarea seturilor de produse igienice

Context: Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

„Amici dei Bambini, Moldova” implementează, în perioada mai – noiembrie 2023, proiectul de răspuns la criza refugiaților din Ucraina „Sporirea accesului la oportunități sigure, protectoare și calitative de învățare formală și non-formală pentru copiii ucraineni, strămutați temporar pe teritoriul Republicii Moldova și copiii din comunitățile gazdă prin intermediul centrelor de învățare prietenoase copiilor, Ludotecilor și Ludobusului”. Implementarea proiectului este posibilă grație suportului generos al “Education Cannot Wait” prin intermediul UNICEF Moldova și Plan International Moldova. 

Pentru sporirea șanselor tuturor fetelor (indiferent de rasă, etnie, religie, țară de proveniență) de a accesa sigur și cu demnitate instituțiile de învățământ inclusiv în perioadele delicate din viața lor de adolescente, Amici dei Bambini, Moldova va pune la dispoziția fetelor din localitățile rurale (refugiate din Ucraina și din comunitățile gazdă), seturi de produse igienice de primă necesitate. 

În acest context, va achiziționa 100 de seturi de produse igienice de primă necesitate care vor fi puse la dispoziția elevelor din localitățile rurale.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs constă în identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru achiziționarea a 100 seturi de produse igienice cu încheierea unui contract de achiziții.

Cerințe:

AO „Amici dei Bambini, Moldova” este beneficiară de proiect de asistență tehnică și este scutită de impozitul pe venit, accize, taxe vamale, taxe pentru efectuarea procedurilor vamale, taxe pentru mărfurile care, în procesul utilizării, cauzează poluarea mediului, precum și aplicarea scutirii de TVA cu drept de deducere pentru mărfurile şi serviciile utilizate.

În acest context, agenții comerciali din R. Moldova, interesați să participe la acest concurs, sunt invitați să prezinte oferta de preț pentru următoarele produse, indicând prețul cu TVA inclus și TVA 0%:

Descriere produs

Cantitate

Preț MDL TVA inclus

Preț MDL TVA 0%

Absorbante, 3 picături (min. 8 buc./pachet)

100 pachete

   

Absorbante, 4 picături (min. 8 buc./pachet)

100 pachete

   

Absorbante pentru fiecare zi, 2 picături (100 buc./ pachet)

100 pachete

   

Dezinfectant pentru mâini (spray 100ml)

100 bucăți

   

Șervețele umede mici (15 buc./pachet)

100 pachete

   

Șervețele uscate/de buzunar (10 buc./pachet)

100 pachete

   

Cerințe minime de calificare:

Ofertantul trebuie să fie persoană juridică, specializată în importul și/sau comercializarea produselor igienice, cu o experiență în domeniu de minim 2 ani.

Dosarul candidatului va conține: 

  • Oferta financiară (în lei MDL);
  • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei.

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 12 iulie 2023, cu titlul mesajului ”Ofertă produse igienice”, la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Tatiana Lungu, GSM: 069291115.