Asociația „Amici dei Bambini, Moldova” organizează concurs de oferte privind achiziționarea serviciilor tipografice



Asociația „Amici dei Bambini, Moldova” organizează concurs de oferte privind achiziționarea serviciilor tipografice

Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționarea produselor și serviciilor tipografice

Context: Filiala din Moldova a Asociației „Amici dei Bambini” este o Organizație Non-uvernamentală, care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație, joc și timp liber.

„Amici dei Bambini, Moldova” implementează, în perioada mai – noiembrie 2023, proiectul de răspuns la criza refugiaților din Ucraina „Sporirea accesului la oportunități sigure, protectoare și calitative de învățare formală și non-formală pentru copiii ucraineni, strămutați temporar pe teritoriul Republicii Moldova și copiii din comunitățile gazdă prin intermediul centrelor de învățare prietenoase copiilor, Ludotecilor și Ludobusului”. Implementarea proiectului este posibilă grație suportului generos al “Education Cannot Wait” prin intermediul UNICEF Moldova și Plan International Moldova. 

În cadrul proiectului menționat, „Amici dei Bambini, Moldova”, solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de tipar (inclusiv cu elaborarea machetei) a diferitor materiale poligrafice.

Scopul acestui concurs este identificarea și selectarea celei mai bune oferte, ținând cont de co-raportul calitate-preț, pentru prestarea serviciilor tipografice (elaborare design, confecționare și imprimare color) cu încheierea unui contract de prestare servicii pe perioada realizării proiectului.

Sarcina tehnică:

AO „Amici dei Bambini, Moldova” este beneficiară de proiect de asistență tehnică și este scutită de impozitul pe venit, accize, taxe vamale, taxe pentru efectuarea procedurilor vamale, taxe pentru mărfurile care, în procesul utilizării, cauzează poluarea mediului, precum și aplicarea scutirii de TVA cu drept de deducere pentru mărfurile şi serviciile utilizate.

În acest context, agenții comerciali din R. Moldova, interesați să participe la acest concurs, sunt invitați să prezinte oferta de preț pentru următoarele produse personalizate (cu logo-urile finanțatorilor, contractantului și partenerilor de proiect), indicând prețul cu TVA inclus și TVA 0%:

Denumire produs

Cantitate

Preț MDL

TVA inclus

TVA 0%

* Bannere X-stand (0,8x1,8m) color

10 unități

 

 

* Calendar menstrual format A7 (74x105mm) color 4+4

100 unități

 

 

Adezive color de diferite mărimi:

277x50 mm

205x40 mm

150x30 mm

95x20 mm

500 unități

100

100

100

200

 

 

* materialele includ și serviciul de elaborare a machetei.

Cerințe minime de calificare:

Ofertantul trebuie să fie persoană juridică, specializată în elaborarea designului digital pentru diverse materiale printabile, cu o experiență în domeniu de minim 2 ani.

Dosarul candidatului va conține

  • Oferta financiară (în lei MDL cu TVA inclus și TVA 0%);
  • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact.

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 15 iulie 2023, cu titlul mesajului „Ofertă servicii tipografice”, la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Tatiana Lungu, GSM: 069291115.