A.O. Congresul National al Ucranenilor din Moldova solicita oferte de la companii/companiilor prestatoare de servicii de alimentație.



A.O. Congresul National al Ucranenilor din Moldova solicita oferte de la companii/companiilor prestatoare de servicii de alimentație.

PREZENTAREA GENERALĂ:

Asociația Obștească Congresul National al Ucrainenilor din Moldova este o organizație necomercială, neguvernamentală și apolitică, ce are drept scop de promovare valorilor culturale, tradițiilor al ucrainenilor din Republica Moldova, susținerea tinerilor din comunitate ucrainenilor, susținerea mediului de afaceri și a uniunilor profesionale. Anunțul face parte din cadrul proiectului „Asistență alimentară, medicală și educațională pentru refugiații ucraineni din Moldova” implementat de Peace Winds Japan.

SCOPUL CONCURSULUI:

Asociația Obștească Congresul National al Ucrainenilor din Moldova anunță concurs public pentru selectarea companiei/companiilor ce vor presta servicii de alimentație, destinate beneficiarilor sus enumerați.

OBIECTUL CONCURSULUI PUBLIC:

Compania câștigătoare va furniza serviciile de alimentație.

PERIOADA DE LIVRARE A BUNURILOR:

Compania câștigătoare va furniza produsele agreate, în baza unui contract de prestare a serviciilor de alimentație  încheiat, care va avea o perioadă de valabilitate pînă la 11(unsprezece) luni.

LIVRABILELE ÎN URMA FURNIZĂRII BUNURILOR:

  • Serviciile de alimentație includ  furnizarea de trei mese calde cu livrare pentru refugiații care locuiesc în Centrul Temporar situat pe adresa: str. Drumul Viilor 38/1.
  • Cantitatea variază de la 20 la 50 de porții per recepție, 7 zile pe săptămână.
  • Numărul comenzi solicitate se negociază cu o zi înainte.
  • Produsele ar trebui să fiu preparate într-un termen cât mai restrâns, până la momentul furnizării/livrării (proaspăt preparate).
  • Calitatea produselor alimentare furnizate/livrate obligatoriu ar trebui să corespundă standardelor de calitate înaltă.
  • La momentul furnizării/ livrării, obligatoriu produsele alimentare vor fi ambalate adecvat, accent punându-se pe menținerea lor într-o stare proaspătă pentru o perioadă cât mai îndelungată.
  • Pentru produsele ce se servesc în stare caldă, de a se prevedea împachetarea lor în ambalaj termoizolant.

OFERTA DE PARTICIPARE LA CONCURS:

  • Oferta financiară (Contul spre plată), date generale despre entitate, inclusiv denumirea deplină, sediul/locația, date de contact, date bancare, administratorul Companiei, datele și numărul de telefon al persoanei de contact, alte informații relevante;
  • Copia autentificată a Extrasului din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  • Copia autentificată a certificatului de aviz sanitar valabil și alte documente emise de autoritățile competente ce atestă conformitatea produselor alimentare, copiile autentificate ale certificatelor de calitate;
  • Descrierea modalității de furnizare/ livrare a bunurilor solicitate (transport, locație, grafic de lucru, etc.);
  • Copie autentificată a meniului produselor alimentare preparate de Ofertant./

OFERTA FINANCIARĂ:

  • Prețurile indicate de Participant în oferta financiară, vor fi stabilite obligatoriu în Lei MD, inclusiv TVA;
  • Oferta câștigătoare se va aprecia conform criteriului – preț, calitate, experiență, termenul de livrare și corespunderea cerințelor înaintate.

Data limită de depunere a ofertelor: 16 aprilie 2023, ora 17:00.

Termenul de valabilitate a ofertelor: 10 zile de la termenul limită de depunere a ofertelor.

Setul de acte ar trebui să fie expediat electronic la următoarea adresă cnum.moldova@gmail.com cu indicarea în titlul e-mailului: Oferta „Denumirea companiei participante”, pentru prestarea serviciilor de alimentație.   

Respectarea instrucțiunilor din Caietele de Sarcini este obligatorie pentru toți ofertanții, care au depus oferta.