CNPAC anunță tender pentru serviciile de promovare a site-ului www.12plus.mdCNPAC anunță licitație pentru organizarea și promovarea site-ului pentru  adolescenți www.12plus.md.

Site-ul www.12plus.md este o platformă pentru adolescenți, pentru a-i ajuta în perioada de creștere și a preveni violența, precum și pentru a-i susține în situații dificile. 
Noua versiune a site-ului 12plus.md este disponibilă în limbile rusă și ucraineană, pentru a oferi sprijin nu doar adolescenților din Republica Moldova, dar și celor de peste hotare, inclusiv adolescenților refugiați.

Pe site este disponibil un chat online unic, cu o echipă de psihologi profesioniști, care pot oferi consiliere online gratuită pentru adolescenții din întreaga lume. Scopul platformei este de a informa și susține atât adolescenții din țara noastră, cât și pe cei din România, Polonia și Ucraina. 

Platforme: Google Adwords (display, search, remarketing), Youtube, Facebook, Instagram.

Buget publicitar: 1900 EUR.
Oferta datorată.

Perioadă: 2 luni.

Publicul țintă: adolescenții din 4 țări, vorbitori de limbă RO/RU/UKR.

Scop: Promovarea și optimizarea site-ului pentru a crește vizibilitatea site-ului în rezultatele din motoarele de căutare. 

Data limită de depunere a ofertelor este 25.03.2023.

Propunerea trebuie să includă o rubrică separată pentru: Bugetul campaniei de la 1.900€ (plătit din contul agenției), Onorariile agenției, Costurile de pregătire a materialelor creative. 

Aplicațiile vor fi depuse: – prin email, pe adresa: office@cnpac.md.

Telefon de contact (+373) 22 758 806.

 

Pentru informații în limba rusă accesați aici.