Solicitare de oferte pentru organizarea unei conferințe (servicii de cazare, alimentare și training)



În cadrul programului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET)”, Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) preconizează să organizeze o conferință cu durata de 3 zile, în perioada 18-20 mai 2023.

Scopul programului vizează împuternicirea organizațiilor societății civile în vederea monitorizării și dezvoltării serviciilor pentru tinerii NEET în Moldova, îmbunătățirii modalității de livrare și integrării sociale a tinerilor prin intermediul serviciilor de suport, precum și participarea la activități de instruire (online și offline) și activități practice de promovare și monitorizare a serviciilor de suport adresate tinerilor NEET.

Astfel, Vă invităm să ne trimiteți oferta dumneavoastră de preț conform cerințelor de mai jos:

  1. Cerințe față de condițiile de cazare și alimentație:
  2. Cazare pentru 2 nopți pentru 39 persoane (camere DBL cu paturi separate) și condiții adecvate de ședere;
  3. Alte comodități (TV, aer condiționat, etc.) vor constitui un avantaj;
  4. Alimentare (mic dejun, 2 pauze de cafea per zi, prânz, și cină) pentru 55 persoane *3 zile;
  5. Cerințe pentru desfășurarea evenimentului:
  6. Sală de conferințe cu un spațiu adecvat numărului indicat de participanți ( cca 55 persoane) și disponibila pentru 3 zile de activitate;
  7. Echipament necesar: proiector, ecran, flipchart;
  8. Asigurarea cu apă minerală plată (1l pe zi per persoană) pe toată durata evenimentului (3 zile);
  9. Conexiune la internet;
  10. Oferta financiară:

Oferta de participare la concurs va conține informație concisă cu indicarea următoarelor:

  • Date despre companie (denumirea, adresa poștală, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă, rechizitele bancare, semnătura persoanei responsabile și amprenta ștampilei);
  • Imagini care atestă condițiile de cazare (sala de conferințe, camerele de cazare).
  • Oferta financiară – prețurile vor fi indicate în MDL, fără TVA. Compararea ofertelor financiare se va face în MDL, selecția bazându-se pe raportul preț-calitate.

Oferta urmează a fi expediată prin e-mail la corespondenta@cntm.md până pe 22 martie 2023 cu indicarea în liniei de subiect  „Ofertă pentru desfășurare conferință”. Întrebări și/sau detalii suplimentare pot fi adresate Coordonatorului de proiect, Mihaela Frosineac – mihaela.frosineac@cntm.md.