Tender pentru construcția unui hambar de lemn în or. Biruința, r. Sîngerei.



Tender pentru construcția unui hambar de lemn în or.  Biruința, r. Sîngerei.

AO CPSE ”CONSENS” anunță tender pentru selectarea unei companii de construcții care să efectueze edificarea unui hambar din lemn cu suprafața de 100 m2 destinat pentru deshidratarea plantelor aromatice și medicinale, cu captare de energie solară și sistem de ventilare naturală.

Lucrările de construcție vor începe în luna aprilie și sunt planificate pentru o perioadă de maxim 2 luni. Amplasarea geografică a construcției: or. Biruința, r. Sîngerei.

Companiile interesate să participe la concurs vor expedia o cerere care va include:

  • Date despre companie: Extrasul din Registrul de Stat, adresa completă, contactele (email, telefon), numele persoanei ce reprezintă compania;
  • Date despre experiența anterioară în realizarea lucrărilor similare.

Solicitarea de participare la concurs va fi expediată la adresa: consens.singerei@yahoo.com cu subiectul: ”OFERTĂ HAMBAR LEMN”.

Data limită de depunere a cererilor este 20 martie 2023.

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 068944422.

AO CPSE ”CONSENS” construiește hambarul din lemn destinat deshidratării plantelor medicinale și aromatice pentru a oferi femeilor din micro-regiunea or. Biruința, r. Sîngerei servicii de deshidratare a plantelor, cu titlu gratuit. Acest fapt va spori reziliența femeilor din mediul rural la crizele economice, va asigura ocuparea forței de muncă, va stimula activitățile economice generatoare de profit, precum și va ameliora independența economică a femeilor colectoare sau cultivatoare de plante medicinale și aromatice. Inițiativa dată este implementată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei din București.

Articol adaugat de: CONSENS AO