Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de pret de la companii/furnizori de incaltaminte in forma de vouchere pentru persoanele afectate de conflict

Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de pret de la companii/furnizori de incaltaminte in forma de vouchere pentru persoanele afectate de conflict.

Titlul proiectului: Emergency Response to Ukrainian Refugees Arriving in Moldova

 Oferta dumneavoastră trebuie să fie însoțită de următoarele cerințe:


1. Date generale ale companiei (denumirea companiei, persoana și telefonul de contact, adresa electronica, sediuri in Moldova).

2. Anexa №.1(mai jos), semnată și ștampilată conform cerințelor specificate în prezența cerere, oferta de preț per voucher, lista cu incaltaminte care este in sortiment pentru copii si maturi, retea de magazine in Republica Moldova, reduceri, servicii livrare incluse in oferta, termen de livrare, certificate de calitate pentru marfa.

3. Oferta financiară trebuie completată cu indicarea prețului per buc. în MDL cu TVA pentru fiecare poziție separat . 

Criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului: calitate – preț – reduceri – sortimentrul – retea de magazine in Republica Moldova. 

Oferta trebuie să fie datată și semnată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la procurement@caritas.md sau depusă direct la sediul Caritas Moldova(str. G. Asachi  nr. 30/1, mun. Chișinău), până la 06 martie 2023.

Anexa 1.

Descrierea produs:

  1. Voucher 800 lei (copii si maturi) - 500 buc.