AO EDUCAT (TEKEDU) anunță concurs de selectare al unei companii pentru dezvoltarea aplicației STEAM Board Game pentru smartphone



AO EDUCAT (TEKEDU) este o organizație non-profit, ce-și propune să capaciteze abilitățile tinerilor prin educație digitală, leadership și antreprenoriat social.

AO EDUCAT (TEKEDU) este una dintre organizațiile de top din Moldova care oferă educație non-formală în domeniul TIC și STEAM (știință, tehnologie, inginerie, arte și matematică) adolescenților și tinerilor, în special fetelor din comunitățile rurale. Programele noastre sunt GirlsGoIT, UPSHIFT, STEAMpeRoti și We4Change.

AO EDUCAT (TEKEDU) dezvoltă un joc de masă pentru carieră STEAM pentru adolescenți și tineri și caută companii sau experți pentru a dezvolta aplicația mobilă pentru jocul de masă pentru carieră. Scopul aplicației este ca beneficiarii țintă (adolescenți și tineri), să învețe despre jocul de masă pentru carieră, cum să îl joace în grupuri de 2 până la 4 persoane și să-l joace în mediul virtual.

TEKEDU va furniza următorul document pentru dezvoltarea aplicației mobile

  1. Fluxul de lucru al jocului de societate
  2. Schiță și prototip de fidelitate medie de joc de masă

Companiile sau experții interesați să trimită oferta de timp și cost pentru sarcina tehnică descrisă mai sus. Se va acorda prioritate ofertanților care propun.

Pentru a aplica la concurs, companiile/experții (după caz) sunt invitați să trimită următoarele informații și documente:

  1. Oferta tehnică cu detalii de schiță de design a site-ului, prototip de fidelitate medie, înaltă
  2. Oferta de cost (costul TVA inclus)
  3. CV și portofoliu cu cel puțin 3 experiență similară în design

Termenul limită pentru înscriere este 3 Februarie 2023 (17:00), iar ofertele urmează să fie trimise la: bogdan@tekedu.org cu subiectul (aplicația mobilă STEAM Board Game)

Jocul de masa STEAM Board Game este finanțat de către grantul din partea Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Opiniile, constatările și concluziile menționate aparțin autorilor AO EDUCAT (TEKEDU) și nu reflectă neapărat viziunea IWPR și Guvernului Britanic.”

Articol adaugat de: Bogdan Iasan