Cerere de ofertă privind achiziționarea articolelor de mobilier cu montaj inclus în cadrul proiectului ,,Servicii consolidate pentru o viață bună în comunitate pentru persoanele cu dizabilități’’



AO Parteneriatul Aachen Moldova implementează proiectului ”Servicii consolidate pentru o viață bună în comunitate pentru persoanele cu dizabilități” în baza Contractului de Grant nr. G15141 din 26.10.2021 mnat cu Fundația Soros Moldova. Scopul proiectului constă în crearea și dezvoltarea unui serviciu social de Locuință Protejată pentru persoane cu dizabilități din raionul Cantemir. În cadrul acestui proiect, AO Parteneriatul Aachen Moldova, anunță concurs pentru achiziționarea articolelor de mobilier cu livrare și montaj inclus, pentru a asigura dotarea spațiilor accesibilizate și adaptate din serviciu social de Locuință Protejată din satul Baimaclia raionul Cantemir.

Obiectul procedurii de achiziţie:

Achiziționarea articolelor de mobilier cu livrare și montarea inclus, pentru a asigura dotarea spațiilor accesibilizate și adaptate din serviciu social de Locuință Protejată din s.Baimaclia în cadrul proiectului ”Servicii consolidate pentru o viață bună în comunitate pentru persoanele cu dizabilități”

2 dulapuri, 4 paturi, 4 saltele, 4 noptiere, 1 canapea de colț, 1 set de mobilă pentru bucătărie, 1 set de mobilă pentru camera de zi.

Caietul de Sarcini (anexat) conține specificații tehnice, face parte integrantă din documentația de atribuire în vederea participării la procedura competitivă-cerere de oferte şi constituie ansamblul cerințelor minimale de bază cărora se elaborează de către fiecare ofertant propunerea tehnico-financiară, în condițiile în care criteriul de evaluare a ofertelor este „cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic”. 

Caracteristicile tehnice specificate în Caiet de sarcini sunt minimale si obligatorii.

  1. Participare la procedura competitivă-cerere de oferte

Fiecare ofertant poate depune o singură ofertă de preţ cu articolele solicitate conform specificațiilor indicate.

Cerințe referitor la Oferta comercială:

Va include denumireași modelul produselor cu respectarea specificațiilor obligatorii prezentate la punctul 3 al prezentului Caiet de sarcini.

Va include prețurile pentru produsele solicitate, în MDL pentru fiecare produs.

Prețul livrării va fi inclus în ofertă.

Prețul instalării (dacă este aplicabil) va fi inclus în ofertă.

Va indica prețurile la cota TVA 0% (condiție obligatorie). AO Parteneriatul Aachen Moldova va oferi documentele confirmative pentru plata la cota TVA 0%.

Oferta va fi semnată de persoana autorizată și aplicată ștampila.

 De asemenea oferta va conține adresa și datele de contact ale ofertantului, datele bancare.

Perioada de valabilitate a ofertei va fi de minim 10 zile calendaristice de la termenul limită de depunere a ofertelor.

Dosarele de aplicare vor fi expediate prin e-mail la adresa natalia.dediu@moldovahha.org cu mențiunea „Ofertă comercială – AO Parteneriatul Aachen Moldova” sau în format fizic, la adresa: s. Baimaclia r-nul Cantemir, Dediu Natalia Alexandr

Persoana de contact: Dediu Natalia, director de proiect

Telefon de contact: 069703802

Termenul limită de depunere a ofertelor

Termenul limită de depunere al ofertelor este:  31.01.2023, ora: 18:00 (24.01.2023 – 31.01.2023)

Ofertantul trebuie să ia toate măsurile astfel încât oferta să fie primită de AO Parteneriatul Aachen Moldova până la data şi ora limită menţionată pentru depunere. Vor fi evaluate DOAR ofertele de preţuri care vor fi înregistrate până la data şi ora limită de prezentare.

Articol adaugat de: Ludmila Jalba