CNPAC anunță concurs de selectare a unui team builder



Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii anunță concurs de selectare a unui team builder pentru organizarea unei activități de consolidare a echipei și prevenire a arderii profesionale.

Perioada: 16-17 decembrie, 2022

Context

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) este o organizație non-guvernamentală din Republica Moldova care promovează dreptul copiilor de a fi protejați în fața tuturor formelor de violență.

Ca răspuns la criza umanitară declanșată la granița Republicii Moldova, CNPAC prestează Serviciul de asistență psiho-socială pentru refugiați – Echipa mobilă “PIDTRIMKA”, formată din psihologi, asistenți sociali și pedagogi. Echipa mobilă oferă asistență în circa 25 de centre de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina din zonele Nord, Centru și Sud, care zilnic interacționează cu persoanele care au fugit din calea războiului și au fost găzduiți în aceste centre.

Astfel, s-a constatat necesitatea organizării unei activități de consolidare a echipei și prevenire a arderii profesionale, cu scopul de a crește spiritul de echipă, de a spori eficiența și de a îmbunătăți relațiile dintre colegi.

Activitatea va avea loc:  16-17 decembrie, 2022, în afara mun. Chișinău.

Dosarul candidatului/candidatei va include:
CV-ul candidatului/candidatei care demonstrează calificările, competențele și experiența relevantă;

Procesul de recrutare:
Dosarele vor fi prezentate în format electronic la adresa de email office@cnpac.md cu mențiunea „Team builder”.

Întrebările pot fi adresate la – office@cnpac.md, până pe data de 05.12.2022, ora 12:00 sau la telefonul: 022 758806.

Termen limită de depunere a dosarelor: 05 decembrie, 2022, ora 18:00.

La interviu vor fi contactate prin email și telefonic doar persoanele selectate în baza dosarelor.

Notă: CNPAC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs. sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.