Achiziție laptopuri pentru Vibe.MD – Academie IT la Cahul



laptop

AO „Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale” invită agenții comerciali din Republica Moldova să prezinte oferta de preț pentru achiziția a 8 laptopuri și 8 Mouse-uri.

În perioada 01/02/2022 – 31/01/2024 AO „Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale”  implementează proiectul „ Dezvoltarea competențelor IT a copiilor și Tinerilor din raionul Cahul - Vibe.MD – Academie IT la Cahul” în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a Republicii Moldova” finanțat de către Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia.

În acest context, AO „Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale” invită agenții comerciali din Republica Moldova să prezinte oferta de preț pentru achiziția următorului echipament tehnic:

Denumire

Specificații tehnice minime

Numărul de unități

Laptop

Intel Core i3-1115G4 (2x Core, 3.0GHz - 4.1GHz, 6Mb)
14.0" FHD (1920x1080)
Memorie 256Gb
RAM 8Gb

8

Mouse

 

8

 Dosarul de aplicare va conține:

  1. Oferta comercială, care va include prețul în MDL, TVA 0 (zero) specificațiile tehnice ale echipamentului, termenul de livrare, termenul de garanție.
  2. Certificatul de înregistrare al companiei / Licența.
  3. Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Semnătura persoanei autorizate;
  • Ștampila companiei.

Oferta trebuie să fie valabilă timp de 10 zile calendaristice din data încheierii tenderului.

Data limită de depunere a ofertelor este 21 noiembrie 2022, ora locală 18.00. Oferta trebuie completată în limba Română sau Rusă şi expediată prin e-mail la adresa info@adcp.md cu mențiunea “Ofertă de prețuri pentru tehnică de calcul”.

Criterii de selecție a ofertantului:

  • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate;
  •  Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate.
    *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare, contactați: Pavel Gheorghița, Asistent de Proiect, pavel.gehorghita1@gmail.com, telefon: 060803545

Achiziția tehnicii de calcul are loc în cadrul proiectului „Dezvoltarea competențelor IT a copiilor și Tinerilor din raionul Cahul - Vibe.MD – Academie IT la Cahul”. Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.

Articol adaugat de: Maria Pasat