Concurs pentru elaborare Studiu



Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) anunță concurs pentru selectarea unui expert/unei experte/ unui grup de experți sau companie pentru elaborarea Studiului privind respectarea drepturilor copiilor victime/martori ai infracțiunilor și accesul acestora la servicii specializate în regiunea de Nord al R. Moldova, perioada 2019 – 2021.

Perioada de realizare: noiembrie 2022 – martie 2023.

Termenii de referință pot fi consultați aici.

Dosarul candidatului/candidatei va include:

  • CV-ul candidatului/candidatei care demonstrează calificările, competențele și experiența relevantă consultanței;
  • Oferta tehnică care va include o viziune generală asupra realizării consultanței și termenii de realizare;
  • Oferta financiară (nr. de zile, taxa de zi și prețul net în valută națională).

* În cazul aplicațiilor din partea persoanelor juridice, se vor prezenta informații despre fiecare membru din echipa de cercetare

Procesul de recrutare:

Dosarele vor fi prezentate în format electronic la adresa de email office@cnpac.md cu mențiunea "Consultanță Studiu Justiție Prietenoasa”.

Informații adiționale pot fi solicitate la adresa cbagrin@cnpac.md.

CNPAC încurajează aplicațiile timpurii şi își rezervă dreptul de a desfășura interviuri cu potențialii candidați anterior expirării termenului anunțului de angajare. Rezultatele concursului vor fi comunicate candidaților preselectați după expirarea termenului de colectare și evaluare a tuturor dosarelor.

Termenul-limită pentru aplicare este 14 noiembrie, 2022, ora 09.00. Doar dosarele preselectate vor fi considerate pentru realizarea unui interviu, iar cererile incomplete nu vor fi examinate.

Notă: CNPAC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.