Cerere de oferte de prețuri pentru confecționarea și instalarea articolelor de mobilier



CERERE DE OFERTE DE PREȚURI PENTRU CONFECȚIONAREA ȘI INSTALAREA ARTICOLELOR DE MOBILIER

Termen limită de prezentare a ofertelor: 01 noiembrie 2022, ora 18:00

Termen de execuție: 1 decembrie 2022

 

CONTEXT

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) este o organizație neguvernamentală, care activează începând cu 1997 și are drept misiune de a contribui la diminuarea incidenței și a consecințelor violenței față de copii prin activități de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacități și servicii specializate.

În perioada noiembrie 2021 – ianuarie 2023, CNPAC, implementează proiectul întitulat Consolidarea Centrului regional de asistență integrată a copiilor victime și martori ai infracțiunilor Nord – Servicii sociale integrate „sub un singur acoperiș”, finanțat din resursele Uniunii Europene în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, co-finanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis”.

În cadrul proiectului sus indicat este prevăzută dotarea Centrului regional de asistență a copiilor victime/martori ai infracțiunilor Nord, amplasat în municipiul Bălți în conformitate cu Standardele minime de calitate pentru serviciile de tip Barnahus, aprobate prin Hotărârea Guvernul nr. 708/2019.  

În acest context, CNPAC solicită oferte de preturi pentru confecționarea și instalarea a câtorva articole de mobilier conform listei și specificațiilor anexate.

CRITERII DE ELIGIBILITATE:

Compania ofertantă trebuie să fie persoană juridică, specializată în fabricarea și/sau comercializarea mobilei/articolelor de mobilier cu o experiență în domeniu de minim 3 ani.

  CONȚINUTUL OFERTEI:

  • Date despre companie (denumirea, adresa poștală, datele bancare, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);
  • Descrierea ofertei tehnice inclusiv designul produsului ofertat;
  • Oferta financiară, prezentată în MDL, la cota de TVA 0.

!!! Oferta va include toate costurile aferente (măsurare, livrare și instalare) în mun. Bălți și va trebuie să fie valabilă 30 zile din momentul înaintării.

CRITERII DE EVALUARE A OFERTELOR:

Criteriul de atribuire va constitui cea mai ieftină ofertă care corespunde specificațiilor solicitate.

INSTRUCȚIUNI DE PARTICIPARE:

Oferta datată, semnată și ștampilată urmează a fi expediată prin e-mail la office@cnpac.md, cu mențiunea „Articole mobilier pentru Barnahus” până pe 1 noiembrie 2022, ora 18:00.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +373 078805031 sau la adresa de e-mail indicată.