Procuarea serviciului privind efectuarea Test Genetic pentru copiii cu autism



1. CEH Mare

 

 

 

 

 

 

 

Procuarea serviciului privind efectuarea Test Genetic pentru copiii cu autism

INFORMAŢIE GENERALĂ

Asociația Obștească SOS Autism este o organizaţie apolitică, nonguvernamentală şi de protecţie socială a copiilor cu autism și alte dizabilități şi a familiilor acestora, înfiinţată în luna mai 2008. Scopul major, pentru care Asociaţia se constituie şi îşi desfăşoară activitatea sa, este crearea şi dezvoltarea unui mediu favorabil pentru persoanele cu tulburări din spectrul autist și alte dizabilități şi familiile acestora.

În perioada 01.09.2022-31.12.2022 Asociația SOS Autism implementează proiectul „Asigurarea nevoilor imediate ale celor mai vulnerabili refugiați din Moldova”, finanţat de către Česká rozvojová agentura (Agenția de dezvoltare din Cehia) şi Agentia de sprijin ADRA Czech Republic și A.O. SOS Autism.

În acest context Asociația SOS Autism, în cadrul Proiectului „Asigurarea nevoilor imediate ale celor mai vulnerabili refugiați din Moldova”, invită Laboratoarele interesate să furnizeze ofertele financiare și tehnice pentru a efectua testul genetic „Autism şi reţinere psiho-verbală, screening genetic” pentru copiii cu autism refugiați din Ukraina și copiii cu autism din Moldova.

În oferta tehnică, vă rugăm, să includeți următoarea informație:

  1. Numărul și lista de gene analizate

În oferta financiară, vă rugăm, să indicați următoarea informație:

  1. Prețul testului
  2. Durata de timp pentru efectuarea a unui test (zile)
  3. Condițiile de plată

Laboratoarele eligibile:

  1. Desfășurarea activității pe teritoriul Republicii Moldova
  2. Activitate conform Legislației Republicii Moldova

Ofertanţii pot depune o singură ofertă financiară la adresa de e-mail: sosautism.rm@gmail.com și irinastoian@sosautism.md. Termenul limită de depunere a ofertelor financiare este de 26.10.2022 ora 09:59. Orice ofertă primită după termenul limită menționat va fi respinsă.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa:

Aliona Dumitraș, Director de Proiect, +373 688 78 788, e-mail: sosautism.rm@gmail.com

Irina Stoian, Asistent de Proiect, tel: +373 799 70 202, e-mail: irinastoian@sosautism.md