Anunț de participare privind achiziționarea bunurilor containere metalice și plase metalice destinate colectării deșeurilor din sticlă și plastic



Primăria satului Gura Galbenei, de comun cu Echipa de Inițiativă Comunitară, lansează procedura de licitație publică deschisă, privind achiziționarea bunurilor, pubelelor destinate colectării deșeurilor menagere, containerelor metalice și plase metalice destinate colectării deșeurilor din plastic și sticlă, din cadrul Proiectului de implicare civică în guvernare locală “Mă Implic”. Proiectul este realizat de către Skat Consulting, cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare SDC.

Agenții economici interesați sunt invitați să depună ofertele, la sediul Primăriei satului Gura Galbenei, pe adresa – sat. Gura Galbenei, rl. Cimișlia, începând cu data de 17.10.2022. Data limită de depunere a ofertelor – 31.10.2022, ora 10.00.

Documente anexate:

  • anunțul-invitație la licitație;
  • caietul de sarcini;

Pentru mai multe informații, contactați la numărul de telefon 068774723, 0241-46-231 sau la adresa electronică guragalbenei.primaria@yandex.com, primaria.guragalbenei@gmail.com.

 

 

caiet de sarcini pubele și containere pentru colectarea plasticului și sticlei

caiet de sarcini pubele

 

anunț de participare

 

anunț achiziție

Articol adaugat de: Primaria Gura Galbenei