Cerere de ofertă pentru selectarea unei companii de audit



Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017  cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada august 2021- februarie 2023, Asociația Obștească „Media Alternativă” implementează proiectul „Organisational support of TV8’s coverage of key socio-political issues in Moldova’' cu suportul financiar al Foundation Open Society Institute.

În cadrul proiectului,  AO„Media Alternativă” solicită  oferte de selectare a unei companii de audit în vederea efectuării auditului  al situatiilor financiare  pentru anul 2021.

Oferta trebuie sa conțină :

  • Numele companiei de audit;
  • Oferta de preț;
  • Certificatele companiei;
  • Numele auditorului;
  • Licențele și certificările auditorului;
  • Anii de experiență în audit;
  • Experiență în auditarea proiectelor finanțate de organizații internaționale.

Rapoartele vor fi emise în limbile română și engleză. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL inclusiv TVA pentru unitate de bun sau serviciu cu specificațiile tehnice de rigoare.

Pentru informații suplimentare și pentru depunerea ofertei:  achizitii@tv8.md.

Criteriile de evaluare:

Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea prestarii serviciilor. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 28 octombrie 2022. Doar compania selectată va fi contactată! Modelul contractului pentru informarea furnizorilor cu privire la cerințele contractuale ale TV8 poate fi obținut la aceeași adresă de email.

Data limită de depunere a ofertelor: 27 octombrie 2022

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  achizitii@tv8.md

Data limită de livrare a serviciilor – 30 ianuarie 2023

Articol adaugat de: Iuliana Turcan