Amnesty International Moldova anunță tender de contractare a serviciilor editoriale și tipografice pentru elaborarea și tipărirea produselorAmnesty International Moldova anunță tender de contractare a serviciilor editoriale și tipografice pentru elaborarea și tipărirea produselor:

Nr.

Produsul

Detalii

Cantitate

1.    

Banner Roll-up

1mX2m

2

2.    

Pixuri Eco

3 culori diferite

Imprimare text

1100

3.    

Carnete

Format: A5

Interior: 35 Pag, fara tipar

Coperta. 250 g/m, color

Inchidere verticala pe clei

1100

4.    

Mape

Marimea B5

color

1100

5.    

Insigne

Diametru - 37mm

Color, Tipar logo+text

1100

Candidații eligibili pentru a participa la concurs sunt companiile specializate în domeniul editurii și tipografiei. Candidații trebuie să demonstreze experiență anterioară în domeniu.

Ofertantul este invitat să prezinte un dosar de ofertă care să includă:

1.      Prețul în MDL a serviciilor de elaborare și imprimare, termenii de executare (în zile), inclusiv costurile aferente, pentru fiecare material separate (ofertele nu trebuie să includă TVA);

2.      Denumirea companiei, adresa poștală, e-mail, și telefonul de contact;

3.      Copia certificatului de înregistrare și portofoliul ofertantului ce țin de prestarea unor servicii asemănătoare;

4.      Rechizitele bancare ale companiei;

5.      Semnătura persoanei responsabile și amprenta ștampilei.

Compania selectată va fi responsabilă pentru întregul proces de elaborare și tipărire a materialelor, versiunile inițiale și intermediare vor fi prezentate către discuție și aprobare contractorului.

Oferta urmează a fi transmisă până la data de 19 august 2022, ora 12.00, la adresa director@amnesty.md

Amnesty International Moldova va da prioritate produselor ECO și vor fi selectați candidații care vor oferi cel mai bun raport calitate/preț și termen rezonabil de executare.

Articol adaugat de: Ion Tarlev