Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea Echipamentului pentru terenul de joacă



AO „Izvorul Credinței” cu sediul în satul Parcova,  anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea echipamentului pentru terenul de joacă.

Achiziția se realizează în cadrul proiectului „Un copil fericit, un bunel împlinit” cofinanțat de către Grupul de Acțiune Locală „Lunca Ciuhurului” în cadrul proiectului „Noi perspective de progres în localitățile rurale” – ediția 2021.

Pentru realizarea acestui proiect, AO „Izvorul Credinței” anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa echipament pentru terenul de joacă.

Prin acest apel, invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea echipamentului pentru terenul de joacă, să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

Nr.

Denumire produs

Parametri tehnici

Cantitate

1.

Complex de joacă

Materiale: Lemn prelucrat și uscat, vopsit și rezistent la umiditate, mânere metalice și capace de plastic la toate conexiunile filetate.

 
   

Tipul: Complex. Topogane drepte, cu grosimea de 1.5 mm și h=0,5 m, pe care se poate aluneca ușor, marginile ridicate, patru turnuri cu acoperiș, scăriță verticală, scăriță spirală în cercuri pentru gimnastică, bară de tracțiune, escaladă cu funie.

1 bucată

   

Dimensiuni: Lățime - 8000 m

Lungime – 8700 m

Înălțime – 2800 m

Cu livrare și instalare.

 

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conține următoarele informații:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs/servicii oferite;
  3. Oferta financiară, care va include prețul „cu TVA” și „fără TVA”.Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL;
  4. Termenii de livrare a produsului.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului. 

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa larisca1983@mail.ru și gal.luncaciuhurului@gmail.com sau direct la sediul GAL s. Rotunda, r. Edineț, , Republica Moldova) AO Aripi de Viață până la data de 25.02.2022.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079023009 sau la adresa de e-mail gal.luncaciuhurului@gmail.com

În perioada 2021-2022, GAL-ul este susținut din sursele Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2.0, proiectul „LEADER pentru Moldova Rurală”, co-finanțat de către USAID și Polish aid implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Articol adaugat de: GALLuncaCiuhurului