Termen extins: Concurs de selectare oferte comerciale privind servicii de transport persoane

Asociația Obștească ”PRODOCS” anunță concurs extins de selectare a unei companii ce va presta servicii de transport în cadrul proiectului ”Servicii sociale accesibile pentru copii și tinerii cu necesități speciale din raionul Ștefan Vodă”, parte din proiectul ”Organizațiile Societății Civile acționează pentru servicii sociale mai bune” finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova, în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și Asociația Obștească Institutum Virtutes Civilis.

Scopul general al proiectului este sporirea accesului copiilor și tinerilor cu necesități speciale din raionul Ștefan Vodă la servicii sociale specializate de calitate.

Obiectivul concursului:

De a selecta o companie ce va presta servicii de transport pasageri (1-3 pasageri), maxim 12 călătorii pe durata proiectului, pentru următoarea destinație (tur-retur):

  1. Chișinău – Ștefan Vodă – Chișinău

Criterii de selecție a companiei:

  1. Experiența companiei (prezența pe piață minim 1 (un) an, clienți fideli/referințe);
  2. Disponibilitatea de a pune la dispoziție șoferi cu experiență, inclusiv cu cunoștințe ale regiunilor Moldovei, pentru perioada de transportare a pasagerilor;
  3. Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate (ofertă financiară).

IMPORTANT! Compania selectată se obligă să respecte și să implementeze toate măsurile de prevenire a infecției COVID-19, conform recomandărilor și reglementărilor Comisiei Situații Excepționale, Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, și alte reglementări existente în domeniu.

Cerințe față de oferta financiară:

Oferta va fi exprimată în lei MDL. Serviciile sunt scutite de  TVA (cota 0%).

Modelul ofertei financiare a se vedea în Anexa 1 a acestui document. Oferta financiară ȋn mod obligatoriu urmează a fi datată, semnată şi ștampilată de aplicant(-ă) (dacă aplicantul deține și utilizează în activitatea sa ștampilă)  și va include adresă, telefon fix şi mobil, e-mail, numele deplin al persoanei de contact.

Important! Proiectul „Servicii sociale accesibile pentru copii și tinerii cu necesități speciale din raionul Ștefan Vodă” este un proiect de asistență tehnică, ȋn cadrul căruia, conform art. 104, pct c 1) al Codului Fiscal, serviciile procurate sunt scutite de TVA (cota 0%) cu drept de deducere. Documentele confirmative vor fi expediate companiei selectate.

Perioada de executare a contractului ianuarie 2022 – octombrie 2022.

Ofertele pot fi expediate în versiune electronică la adresa: ao.prodocs@gmail.com

Termenul de valabilitate a ofertelor depuse este de 30 zile calendaristice.

Anexa 1 și Anexa 2 pot fi găsite la acest link:

https://drive.google.com/file/d/1YgsN3Ta4ZzxIZX3K5wC1DNM0k4uhO2vC/view?usp=sharing

Termenul limită de prezentare a ofertelor este  29 decembrie 2021.

Persoane de contact: Gorcea Ina, asistent proiect (069583776). e-mail: ao.prodocs@gmail.com

Articol adaugat de: AO PRODOCS