Prelungirea concursului privind selectarea companiilor pentru procurarea echipamentului și materialelor pentru amenajarea pășunilor

AO Aripi de viață din satul Rotunda, raionul Edineț, organ responsabil al GAL ,, Lunca Ciuhurului '' prelungește perioada de depunere ofertelor pentru
1.Sistem de furtunuri cu toate accesoriile inclusiv fitinguri (diametru de la 50 pînă la 75m, distanța 220 m)
2.Pompe (distanța de la punctul de irigare 300 m, unghiu de pompare 45”, 65 m3 pe oră, max 8,5 atm)
3. Sistem de iluminat stradal (Corp de iluminat stradal,cronstein,cleme, conducta 80*80,banda de montare, montarea stîlpilor și montarea corpului de iluminat)
Furnizor selectat va semna contract de vânzare-cumpărare.
Oferta de participare la concurs va conține următoarele informații:
Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
Detalii despre produs/servicii oferite;
Oferta financiară, care va include prețul;
Termenii de livrare a produsului.

Oferta trebuie să fie datată, semnată și ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa gal.luncaciuhurului@gmail.com până la data de 12 octombrie 2021.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +37379633523 , sau la adresa de e- mail gal.luncaciuhurului@gmail.com .
Procurările vor fi efectuate în cadrul activităților implementate de GAL ,,Lunca Ciuhurului'' prin intermediului procesului pilot ,, Inovatorii LEADER — UE, GAL — Model de Dezvoltare Tematică '' care are loc în cadrul proiectului „ Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova ”, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partener strategic — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă