Achizitionarea barcilor si motoarelor

Compania AMORUS TUR RURAL SRL anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa bărcilor și motoarelor electrice.

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în vânzarea bărcilor și motoarelor electrice să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

  1. Barca pentru 4-5 persoane:

Lungime - 300 - 360 cm

Lățime - 170 cm

Set complet maxim:

- șine din oțel inoxidabil

- podea cu strat antiderapant

- traversă

- stabilitate excelenta pe valuri

- 100% fără inundații (fund dublu împărțit în mai multe compartimente)

- Construcție foarte durabilă

  1. Motoare electrice pentru barca de 4-6 persoane:

motor electric de la 15 CP până la 30 CP

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații: 

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs/servicii oferite;
  3. Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero (documentele confirmative vor fi prezentate);
  4. Termenii de livrare a produsului. 

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului. 

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa a.moiseenco@gmail.com  sau direct la adresa str. M.Kogălniceanu 17, or. Chișinau, Republica Moldova) până la data de 20.10.2021.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079433351 sau la adresa de e-mail a.moiseenco@gmail.com .  

Compania AMORUS TUR RURAL SRL își propune să achiziționeze produsul din sursele Fondului Inițiative Pilot LEADER-UE 2020, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitatea rurală în Moldova”, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.

Author: Alexandra Moiseenco

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă