TENDER SERVICII ELABORARE WEBSITE IN CADRUL PROIECTULUI INTERNATIONALArticol adaugat de: Asociatia pentru Susținerea Inovării și Dezvoltării Durabile "Impuls"

 În cadrul proiectului (617393), co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Erasmus+ se cere crearea unui website.

Website-ul de prezentare, ar trebui să conțină rubrici care descrie activitățile de bază ale proiectului. Totul va fi adaptat pentru utilizatorul care este interesat de aceste informații.

1. HOME: pagina ar trebui să conțină informații generale (Welcome to Official Site) și noutăți (Latest News).

2. PROJECT DETAILS: o descriere a proiectului, și a obiectivelor (Objectives and main ouputs, Project Rationale, Management of the project, LFM and Timeline, Connect Visual Identity (downloadble), Logo(downloadble), Wallpaper(downloadble), Document Templates(downloadble), Erasmus+ co-fund. logo (downloadble), Erasmus+ CBHE documents (downloadble)).

3. CONSORTIUM MEMBERS: o descriere a partenerilor și membrilor proiectului.

4. ACTIVITIES: o descriere a activităților proiectului cu posibilitatea încărcării tiferitor fișiere ( pdf, excel, video, doc, docs, jpg etc).

5. RESULTS: realizările în cadrul proiectului.

6. SMART CAFÉ: o descriere a activităților SMART CAFE.

7. GALLERY

8. EVENTS (with Gallery): evenimentele prevăzute de proiect cu o galerie sau documente pentru vizualizare

9. CONTACTS: informații de contact, numere de telefon, adresă, hartă.

Cerințele tehnice:

CMS, cu actualizări automate și manuale, care vă vor permite de creaț postări (publicații) cu referire, legătură la diverse categorii, de creat postări despre evenimente, la care va fi posibilă atașarea imaginilor în formate JPG, JPEG, PNG, TIF, GIF, precum și fișierilor text și scanări în formate .doctore .docx, .rtf, TXT și PDF, acest CMS poate fi completat cu pluginuri: "Wordpress Classic Editor", "re-Add Justify"

De asemenea, trebuie să fie posibilă crearea de galerii video și foto.

  • Design modern
  • Back end – limbajul de programare PHP, design responsive, adaptiv pentru diferite dimensiuni de ecran și browsere, în paleta de culori oferită la semnarea contractului.
  • Panou de administrare pentru continutul site-ului (Site-ul trebuie să aibă un panou de administrare care vă va permite: adăugarea și ștergea fotografiilor, documentelor, evenimentelor) ;
  • Optimizare SEO OnPage pentru motoarele de cautare (Google, Bing etc.);
  • Conectare cu retele de socializare – Facebook, Instagram, Google+;
  • Conectarea analytics (instalăm contoarele care urmăresc statistica utilizatorilor pe website)
  • Încărcarea conținutului creat pe server
  • Front end - limbajul de programare html + css + js;

Ofertanţii pot depune o singură ofertă financiară la adresa de e-mail: ngoimpulsorg@gmail.com. Persoana de contact : Popov S.

Termenul limită de depunere a ofertelor financiare este de 07 septembrie 2019.

telegram