EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY SA în parteneriat cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) anunță ETAPA a DOUA a concursului de granturi mici „PRIETENEȘTE PENTRU TURISM”

Prietenește pentru turism” – un mesaj de încurajare pentru afacerile rurale din turism cu potențial și dorință de a valorifica aportul pe care acestea îl pot aduce dezvoltării turismului local. Gospodăriile din sate, casele rurale, pensiunile din țară, satele noastre, localitățile și afacerile din turism,  reprezintă locurile unde tradițiile și istoria sunt prezente, iar oamenii care stau în spatele acestor locuri, reinventează noțiunea de turism rural pentru a oferi vizitatorilor săi posibilitatea de a trăi specificul locațiilor tradiționale.
Etapa a doua a concursului iși extinde spectrul și orizonturile și mai include o posibilitate în plus de dezvoltare a turismului din Moldova prin includerea  și implicarea în concurs a dosarelor din partea primăriilor, care își vor asuma dublarea sumei accesate în cadrul proiectului  pentru dezvoltarea obiectivelor  turistice propuse în zona  lor de activitate.

EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY SA în parteneriat cu Asociația  Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) continuă inițiativa comună ce vizează încurajarea procesului de diversificare și dezvoltare a serviciilor turistice din țară, ce se va reflecta în procesul de poziționare a Republicii Moldova drept o destinație turistică bazată pe durabilitate, autenticitatea tradițiilor și dezvoltare accelerată, dar responsabilă. Programul de dezvoltare oferă valoare adăugată experiențelor deja existente și îmbunătățirea acestora pentru a învăța și ghida vizitatorii în crearea unei noi viziuni asupra turismului local și valorificarea întru deplina a satisfacerii cererii, ce atestă o creștere continuă pe piața locală, la fel susține activitățile direcționate către organizarea activităților pentru odihnă activă sustenabilă și pentru protecția mediului înconjurător.

 

Pentru a participa în cadrul concursului de granturi, urmează a fi prezentate Comisiei de Evaluare documentele necesare împreună cu cererea de finanțare. Solicitanții vor propune strategii de implementare a proiectului descris mai sus, prezentând inovațiile ce constituie punctele forte ale organizației. În contextul pandemiei COVID-19, solicitanții vor prezenta setul de documente  prin intermediul unui e-mail la adresa de e-mail: director@antrim.md. Perioada deschisă pentru aplicări – de la 11 august 2021 până la 20 septembrie 2021.

Lista documentelor necesare aplicării, cât și informații suplimentare le găsiți mai jos – 

                                      Cerere de aplicare 

                                      Regulament

                                      Buget  

 

                               

Articol adaugat de: Tourism Info Center