AO „Viitorul” anunță Concursul ofertelor de preț la procurarea vitrinelor pentru exponate de muzeu și un laptopCEREREA OFERTEI DE PREȚ

1.Date generale

AO „Viitorul” din Sărata Veche, Organul Responsabil al GAL „Movila Măgura” lansează invitația de participare la achiziții cu privire la procurarea vitrinelor pentru exponate și a unui laptoop.

Procurarea vitrinelor pentru exponate și a unui laptoop are loc în cadrul proiectului ”Muzeul satului – o carte de vizită pentru locuitori și vizitatori”, implementat de către AO „VATRA” din  s. Negurenii Vechi, r. Ungheni. Proiectul face parte din Programul de finanțare a proiectelor pentru dezvoltarea zonelor rurale este implementat de GAL-uI „MoviIa Măgura", cu suportul Uniunii Europene, in cadrul Programului EU4MoIdova: RegiuniIe-Cheie Programului de graturi mici pentru GAL - implementat de PNUD si UNICEF.

Nr.

Denumire produs

Parametrii tehnici

Cantitatea

Lotul I – Vitrine pentru exponate

1

 

 

2

Vitrină

Vitrină

Material: sticlă

Dimensiune: 1660*500*2100

 

Material: sticlă

Dimensiune: 1500*500*2100

 

6

2

Lotul II – laptoop

1

Laptoop

 

Specificații: Laptoop Lenovo 15.6 Idea Pad, L 340-15DA05 RAM 4 GB, SSD 256 GB

1

2.Criterii de selectare

-   pesoană juridică înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova

-corespunderea produsului oferit cu caracteristicile indicate

- condițiile și termenii de garanție

- preț competitiv

3.Dosarul de aplicare va conține:

- oferta comercială va conține prețul în MDL cu 0% TVA, caracteristicile utilajului, termenul de livrare, termenul de garanție, generația generală despre ofertant (numele, prenumele persoanei de contact și datele de contact, rechizite bancare). Oferta trebuie semnată și ștampilată.

Aplicarea dosarelor

Dosarele de aplicare trebuie prezentate în format electronic și expediate prin e-mail la adresa: movilamagura8@gmail.com cu mențiunea „Oferte de preț vitrine pentru exponate și laptoop” până în data de 11.05.2021 ora 17:00.

Telefon de contact: 069216853

Persoana de contact: Golovatic Lilia

E-mail: movilamagura8@gmail.com

 Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet