Devino susținător al portalului
Become a Patron!

People in Need Moldova anunță selectarea unei companii pentru amenajarea a 2 terenuri pentru reabilitarea persoanelor în vârstăPeople in Need (PIN) este o organizație non-guvernamentală cehă care oferă suport și asistență pentru dezvoltare, în timp ce lucrează pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților democratice. Este una dintre cele mai mari organizații de asistență și dezvoltare din Europa Centrală și a administrat proiecte în 37 de țări în ultimii 20 de ani. People in Need activează în Republica Moldova din anul 2003, implementând proiecte în domeniul dezvoltării economice, societății civile și dezvoltării tinerilor, educației, fiind implicată activ în procesul de dezinstituționalizare și dezvoltare a strategiilor locale de incluziune socială.

Despre proiect

People in Need, cu susținerea financiară a Uniunii Europene, implementează proiectul „Răspuns prompt la COVID-19: Abordarea nevoilor urgente ale persoanelor vulnerabile din Republica Moldova”. Proiectul are drept scop diminuarea impactului COVID-19 asupra celor mai vulnerabile pături sociale prin abordarea imediată a celor mai acute necesități ale persoanelor defavorizate (în special a persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor, familiilor cu mulți copii, șomerilor). Una dintre activitățile de referință ale proiectului este amenajarea a 2 terenuri pentru reabilitarea persoanelor în vârstă.

Obiectiv specific

Amenajarea a 2 terenuri pentru reabilitarea persoanelor vârstnice în Centrele de plasament pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități din mun. Chișinău și comuna Cocieri. Fiecare teren va include minim 6 aparate de fitness în aer liber, inclusiv aparate specializate pentru persoane cu dizabilități somatice.

ACEASTĂ SOLICITARE A OFERTELOR ESTE LANSATĂ PUBLIC, FIIND VALABILĂ PENTRU ORICE FURNIZOR ELIGIBIL CONFORM CRITERIILOR INDICATE.

1.1. Cererea de oferte

Pentru a asigura realizarea corespunzătoare a obiectivelor proiectului, People in Need lansează prezenta cerere de oferte pentru procurarea aparatelor și instalarea acestora pe terenurile Centrelor de plasament, în scopul reabilitării beneficiarilor.

1.2. Cerințele privind ofertele

Pentru a asigura o evaluare corectă și eficientă a ofertelor tuturor aplicanților, rugăm să respectați cerințele privind oferta.

Prețurile trebuie să fie specificate în MDL și valabile 60 de zile calendaristice.

Suma trebuie să includă toate costurile privind instalarea echipamentelor și amenajarea terenurilor.

Furnizorul trebuie să specifice prețul pentru item și lot. People in Need nu poate accepta și evalua ofertele care includ doar suma totală. People in Need Moldova își rezervă dreptul de a ajusta cantitatea solicitată a mărfurilor.

2. Termenul limită de transmitere a ofertelor

Ofertele de preț, cu asigurarea stocului necesar, vor fi transmise la adresa:

concurs.moldova@peopleinneed.cz

cu titlul în subiectul mesajului: Ofertă, Amenajarea terenurilor de reabilitare, Răspuns prompt la Covid-19.

Ofertele vor fi transmise până la 15.05.2021, ora locală 13.00 (Chișinău, Republica Moldova).

Ofertele trebuie să fie complete și transmise până la data indicată.

3. Transportarea și taxele

În cadrul concursului de față, furnizorul trebuie să indice clar și separat prețurile pentru toate produsele și serviciile oferite, livrare, amenajare teritoriu (precum și alte costuri adiționale, dacă sunt relevante).

Oferta va fi prezentată la cota 0% TVA, proiectul în cauză fiind scutit de TVA.

4. Oferirea contractului

Contractul va fi oferit furnizorului a cărui propunere va fi cea mai avantajoasă conform raportului cel mai mic preț/calitatea mărfurilor. Astfel, oferta trebuie să răspundă criteriilor cel mai avantajos preț pentru produsele cu cei mai buni parametri.

People in Need își rezervă dreptul de a respinge orice ofertă din partea furnizorilor care anterior nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale în mod corespunzător sau la timp.

Prin transmiterea ofertei, furnizorul își exprimă acordul de a accepta decizia People in Need privind evaluarea acesteia și corespunderea cu cerințele enunțate în prezentul anunț.

Organizația People in Need Moldova nu este responsabilă pentru costurile cu privire la pregătirea și transmiterea ofertei.

5. Achitarea produselor și serviciilor

Termenul de achitare a comenzii plasate este de 15 zile lucrătoare după acceptarea tehnică a achiziției.

6. Orarul livrărilor

Livrările sunt preconizate pentru lunile iunie – iulie 2021.

 

Oferta va include:

  1. Oferta de preț 
  2. Copia certificatului de înregistrare a companiei
  3. Copia certificatului de conformitate a echipamentelor
  4. Proiectul de instalare a echipamentului sportiv ținând cont de respectarea normelor și cerințelor de securitate
  5. Datele de contact ale companiei
  6. Numele persoanei de contact.

Logo Rom UE si PIN vertical


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.
Become a Patron!
Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Susținătorii Portalului:

Ada Dulman | Constantin Curca | Marina Grosu | AO Principii Sanatoase | Vasile Vasiliev | Liliana Samcov | Elena Spinu | Anastasia Vrancean | Olga Melnic | Maria Barbalat | Georgiana Finaru | Irina Cojocaru | Aliona Turcan