OIM Moldova / Cerere de oferte pentru proiectarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii a punctului de trecere a frontierei (PTF) Criva)

Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Moldova invită companiile interesate, care au experiență în proiectarea lucrărilor de construcție, proiectarea rețelelor electrice/LAN și sisteme de monitorizare video, să prezinte ofertele pentru: “Proiectarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii a Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Criva”. Descrierea sarcinii tehnice a serviciilor solicitate este inclusă în Termenii de Referință (disponibili în limbile engleză și rusă)

Pentru a afla informații detaliate despre modalitatea de elaborare și formatul necesar al ofertelor tehnică și financiară, vă rugăm să accesați documentul Request for Proposals.

Oferta tehnică va cuprinde formulare TPF1 - TPF4 completate, precum și documente de confirmare enumerate în Termenii de Referință (CV-ul personalului propus, profilul companiei, copii ale documentelor de înregistrare și ale licențelor și autorizațiilor relevante etc.).

Oferta financiară include prețul serviciilor în EUR cu TVA 0%, conform HG nr. 246 din 08.04.2010. Plata se va efectua în lei moldovenești conform ratei operaționale ale ONU la data transferului. Vă rugăm să consultați rata ONU actualizată la: https://treasury.un.org/operationalrates/OperationalRates.php. Oferta financiară va fi protejată prin parolă. Parola va fi furnizată doar după solicitarea în scris de către OIM.

Ofertele urmează a fi transmise în format PDF la adresa vpanfilii@iom.int și nbalan@iom.int pînă la data de 20 mai 2021 (inclusiv), ora 23:59 (GMT +02:00).

OIM va desfășura o ședință online de informare pe 11 Mai, 2021, 15:00 (GMT +02:00). Companiile interesate sînt încurajate să participe pentru a adresa atît întrebări de ordin tehnic cît și de ordin administrativ/organizațional. Pentru a primi link-ul către ședință, vă rugăm să expediați un mesaj indicînd numele participantului și compania pe care o reprezintă la vpanfilii@iom.int. Întrebările de clarificare urmează a fi expediate în adresa: vpanfilii@iom.int pînă la data de 11 Mai, 2021.

Mai multe detalii cît și documentele menționate în apel le găsiți pe pagina ONU Moldova: https://sc.undp.md/tnddetails_un2/2256/

Persoana de contact:
Vladimir Panfilii: vpanfilii@iom.int


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.