Anunt lansare concurs privind procurarea unei turbine eoliene pe axă verticală



AO Educație pentru Dezvoltare (AED) lansează invitația de participare la licitație cu privire la procurarea unei turbine eoliene pe axă verticală cu puterea nominală de 3 kW, a unui Generator electric pentru stații eoliene cu puterea de 5 kW și a unui Invertor electric pentru instalații eoliene cu puterea nominală de 5 kW.

SOLICITARE DE OFERTĂ:

  1. Turbina eoliană pe axă verticală (tip spirală) cu următoarele caracteristici: Viteza de rotație 80 - 100 r/m, Cutie de viteze 1:3 / Senzor de vânt, Ambreiaj de suprasarcină (sistem frânare la viteza mai mare de 20 m/s (72 km/h)), Sistem de control al turbinei, Putere nominală 3,0 kW la 16 m/s, Diametru maxim 2,2 m, Înălțime maximă 4 m. IP 68 pentru propulsie.
  2. Generator electric: 5 kW
  3. Invertor electric capacitate minima 5 kW pentru instalații eoliene: Net-Inverter 230 V/50 Hertz.

Echipamentul dat se urmează a fi instalat la Gimnaziul nr. 74 „Viorel Găină” din comuna Tohatin, în cadrul proiectului „Utilizarea instalațiilor eoliene de capacitate mică în instituțiile sociale pentru implementarea schemei de sprijin "Contorizarea Neta" si elaborarea unui model de replicare în zonele rurale”. Proiectul este implementat de către AED, cu suportul financiar al Programului de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu (GEF SGP) - UNDP Moldova.

Companiile interesate sunt invitate să expedieze un email la adresa de email: natalia.rusu@aed.ong cu menţiunea ”Participare tender” pentru a primi pachetul de documente ce urmeaza a fi elaborat pentru participare la licitație.

Data limită de prezentare a ofertelor: 14 Mai 2021, ora 11:00.