UNDP Moldova/ Construction company for building one firefighting station in Pirlita village (Ungheni) and one firefighting station in Baimaclia village (Cantemir district)/ CCDRRProgramul Natiunilor Unite de Dezvoltare (PNUD) Moldova invită părțile interesate să participe la licitația pentru servicii de construcție a două posturi de pompieri/salvatori în localitățile Pîrlița și Baimaclia.

Denumirea competiției: RfQ21/ RfQ21/02227 - CCDRR: Construction company for building one firefighting station in Pirlita village (Ungheni) and one firefighting station in Baimaclia village (Cantemir district).

Termen depunere oferte: 25 Martie 2021, 16:30 (GMT+2:00)

Condiții de aplicare:https://sc.undp.md/tnddetails2/2227/

Această competiție este lansată în cadrul proiectului "Promovarea măsurilor de reducere a riscurilor climatice și de dezastre în sectoarele apei și protecției civile pentru sporirea rezilienței localităților rurale". 
Vă invităm să faceți cunoștință cu cerințele competiției accessând link-ul indicat mai sus unde veți găsi descrierea detaliată a serviciilor solicitate și documentația corespunzătoare.

Termenii și condițiile sunt indicate în documentul de solicitare cu titlul “RFQ 21-02227 Construction works_Pirlia Baimaclia fire stations_solicitation document” publicat la secțiunea “Supporting documents”.

Author: Olga Lozan


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet