Cerere de oferta: TV8 este în căutarea unei companii pentru elaborarea unei pagini web

Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017  cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada 01 iunie 2020 – 30 iunie 2021, Asociația Obștească „Media Alternativă” implementează proiectul „Developing TV8 digital and financial capacities”  cu suportul financiar al Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.

În cadrul proiectului, „Media Alternativă” solicită o ofertă pentru elaborarea paginii web a postului de televiziune TV8.  Lista caracteristicelor tehnice si cerintelor specifice  pot fi solicitate la adresa electronică: achizitii@tv8.md. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL.   

Criteriile de evaluare:

Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea realizarii serviciilor. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 31 martie 2021. Doar compania selectată va fi contactată! Modelul contractului pentru informarea furnizorilor cu privire la cerințele contractuale ale TV8 poate fi obținut la aceeași adresă de email.

 

Criterii de calificare:

  • Companii înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova (vor fi prezentate documentele de înregistrare la expedierea ofertei).

Data limită de depunere a ofertelor: 29 martie 2021

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  achizitii@tv8.md

 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.