UE // Update, termen extins: Centrul pentru Dezvoltare Comunitară 21 solicită oferte comerciale pentru tomberoane de gunoi

Cadrul general

AO “ Centrul pentru Dezvoltare Comunitară 21” (CDC 21) este o organizație locală, înregistrată în localitatea Ciutești, raionul Nisporeni și își realizează activitățile atât pe plan local cât și regional.

CDC 21, începând cu luna Septembrie 2020, implementează activitățile din cadrul proiectului “Ciutești – Satul viitoarelor generații”, finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul proiectului UE-GIZ „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021).

Programul de granturi locale a fost lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Centru sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă/AGER în parteneriat cu Asociația Obștească „Agenția pentru Dezvoltare Regională ‘Habitat’.

Principalele componente abordate în cadrul proiectului se referă Planificarea participativă a serviciilor publice și Conștientizarea cetățenilor privind prestarea serviciilor publice și problemele de mediu aferente.

În această ordine de idei, pentru buna desfăşurare a activităţilor din cadrul proiectului, CDC 21 lansează tenderul de achiziții a 60 de tomberoane în care vor fi colectate deșeurile solide din localitatea Ciutești, raionul Nisporeni.

Caracteristicile tehnice ale tomberoanelor ce urmează a fi achiziționate, pot fi găsite în Specificațiile tehnice prin accesarea acesteia.

Scopul 

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie ce va prezenta oferta financiară pentru bunurile solicitate.

Criterii de selecție a companiei:

La selectarea, iar ulterior contractarea companiei ce va livra tomberoanele solicitate, criteriile de mai jos vor fi considerate:

  • Experienţa companiei (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe);
  • Disponibilitatea tomberoanelor în stocul companiei;
  • Oferta de preț;
  • Perioada de livrare a tomberoanelor;

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente:

Achizițiile vor fi efectuate cu cota de TVA 0 (ZERO).

Data limită de depunere a ofertelor comerciale este: 23 Aprilie 2021, inclusiv.

Oferta comercială cu menţiunea - Ofertă comercială pentru 60 de tomberoane - se va expedia prin poşta electronică  galinaterna23@gmail.com  sau se va depune personal la sediul Asociaţiei: Satul Ciutești, raionul Nisporeni.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.