Cerere de ofertă pentru procurarea de echipament si accesorii

Distribuie prietenilor:A.O. Keystone Moldova publica prezenta cerere de ofertă pentru procurarea de echipament si accesorii (laptop, monitor, mouse, geanta etc.).

Produsele vor fi procurate în cadrul proiectului „Parteneriat transfrontalier pentru ghidarea în carieră incluzivă”, nr. 2SOFT/1.1/145, finanțat de către Uniunea Europeană în cadrul Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI).

Dosarul de aplicare include:
1. Cererea de ofertă
2. Anexa 1 – model oferta tehnico-financiară
3. Anexa 2 - declarația privind eligibilitatea și respectarea conflictului de interese
4. Model contract care va fi utilizat pentru această achiziție

Va rugăm să expediați dosarul de aplicare (cu documentele completate, înregistrate și semnate) la adresa de email ncojocaru@khs.org, până la data de 5 februarie 2020, inclusiv. Instrucțiunile de ofertare sunt descrise în cererea de oferta.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.