Cerere de ofertă: Servicii de machetare și/sau design grafic

Distribuie prietenilor:„Terre des hommes” Moldova (Tdh Moldova) solicită oferte pentru contractarea serviciilor de machetare și/sau design grafic.

Tdh Moldova este o organizaţie de ajutorare a copiilor totalmente dedicată realizării drepturilor copilului, fiind un participant indubitabil la îmbunătățirea sistemului de protecție a copilului din ţară. Tdh Moldova contribuie la asigurarea unui viitor mai bun copiilor defavorizaţi şi comunităţilor din care provin aceștia, adoptând o abordare inovatoare şi aplicând soluţii practice, sustenabile.

În cadrul activitățlor Tdh Moldova realizează diverse evenimente publice, campanii de informare și sensibilizare și publicații în domeniul drepturilor copilului.

În acest context Tdh Moldova solicită oferte de prețuri pentru servicii de design grafic și machetare pentru un spectru larg de materiale de vizibilitate, informare, de campanie, precum și pentru diverse publicații.

Cerințe față de candidați:

 • Competență și abilități de utilizare a programelor specializate: Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Corel Draw, alte programe relevante;
 • Experiență relevantă în domeniu și în prestarea a astfel de servicii;
 • Creativitate și originalitate în crearea conceptelor de design;
 • Termeni și condiții de realizare (disponibilitatea de a lucra în termeni restrânși și în regim de urgență va constitui un avantaj).

Oferta tehnică trebuie să includă următoarele

 • Profilul companiei sau CV-ul candidatului, care va indica expertiza și experiența relevantă a ofertantului;
 • Portofoliul de produse care poate fi transmis în formă de catalog online, link-uri, anexe, etc.
 • Referințe la clienți care pot confirma expertiza și experiența relevantă a ofertantului. În cazul în care nu sunteți de acord ca Tdh Moldova să verifice informația, vă rugăm să menționați expres acest fapt.
 • Oferta financiară trebuie să fie prezentată după modelul următor:

Nr.

Tip serviciu

Preț per unitate / MDL

TVA – pers. juridice

Brutto – pers. fizice

TVA 0 – pers. juridice

1

Creare o imagine/ilustrație de complexitate medie

   

2

Creare o imagine/ilustrație de complexitate înaltă

   

3

Design flyer, A5, 4+4

   

4

Design poster, A3, 4+0

   

5

Design banner roll-up, 1,2×2 m

   

6

Adaptare machetă flyer, poster, pliant, banner, etc. în altă limbă

   

7

Adaptare machetă flyer, poster, pliant, banner, etc. (text sau detalii grafice)

   

8

Design și paginare raport/suport de curs/broșură  – până la 50 pagini

   

9

Design și paginare raport/suport de curs/broșură  – de la 51 la 100 pagini

   

Ofertanții – persoane fizice, vor indica prețul brut. Prețul brut include toate taxele angajatorului și ale angajatului.

Ofertanții  – persoane juridice, vor indica prețul cu TVA  și prețul la cota TVA 0%. Companiile care nu sunt plătitoare de TVA vor menționa acest fapt în ofertă.

Este posibilă depunerea ofertei pentru tot spectrul de servicii solicitate sau, după caz, doar pentru un anumit tip de servicii, în dependență de specializarea ofertantului.

Terre des hommes Moldova va încheia Contracte de Prestări Servicii cu persoane fizice sau juridice care vor presta servicii de design grafic și machetare la solicitare, reieșind din necesitățile organizației. Perioada de contractare – 24 luni, din data semnării contractului.

Oferta mai trebuie să includă:

 • Datele de contact ale ofertantului;
 • Persoana de contact;
 • Rechizitele bancare ale companiei (pentru persoane juridice);
 • Semnătura persoanei autorizate (pentru persoane juridice);

Oferta va fi expediată în format electronic la adresa de e-mail [email protected] cu mențiunea Oferta de prețuri pentru servicii de machetare și/sau design grafic”.

Data limită de depunere a ofertelor – 29 ianuarie 2021, ora locală 18:00.

Ofertele incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate.Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Relații la telefon: 022 22 23 80 39


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.