Achiziționarea lucrărilor Instalarea unui turn de apa cu amenajarea teritoriului aferent si constructia unei cismele in s. Darcauti r-nul Soroca

Distribuie prietenilor:


Asociația obștească Pro Comunitate Băhrinești a organizat la 03.12.2020 concursul prin cererea ofertelor de prețuri privind achiziționarea lucrărilor Instalarea unui turn de apa cu amenajarea teritoriului aferent si constructia unei cismele in s. Darcauti r-nul Soroca. În calitate de câștigătoare a concursului a fost desemnată SRL “Vimpex-SV“, valoarea contractului atribuit – 533105,44 lei, durata lucrărilor - 5 luni.               

AO Pro Comunitate Bahrinesti este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul Cetățeni activi pentru apă potabilă în localitățile grupului Vest” din r. Soroca.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.        

 
Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet