Cerere de ofertă pentru servicii de reparație și amenajare interior

Distribuie prietenilor:Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017  cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada octombrie 2020 – 30 ianuarie 2021, Asociația Obștească „Media Alternativă” implementează proiectul „SUPPORT TO MOLDOVAN MEDIA AND INNOVATIVE MEDIA LITERACY EFFORTS”  cu suportul financiar al INTERNEWS EUROPE.

În cadrul proiectului, „Media Alternativă” solicită  ofertă pentru următoarele servicii:

  • Servicii de amenajare interioare;
  • Lucrări de demontare, asamblare și transportare a echipamentului TV (video, lumini si tehnica de platou);
  • Izolare fonica a platoului, instalarea punctelor slabe și rețelei electrice;
  • Crearea și montarea logo-ului si a indicatoarilor de direcție;

.  Lista serviciilor pe fiecare compartiment separat inclusiv specificațiile tehnice, termenii de realizare poate fi solicitată la adresa electronică: [email protected]. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL inclusiv TVA pentru unitate de bun sau serviciu cu specificațiile tehnice de rigoare.

 

Criteriile de evaluare:

Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea livrării de mobilier. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 30 noiembrie 2020. Doar compania selectată va fi contactată! Modelul contractului pentru informarea furnizorilor cu privire la cerințele contractuale ale TV8 poate fi obținut la aceeași adresă de email.

 

Criterii de calificare:

  • Companii înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova (vor fi prezentate documentele de înregistrare la expedierea ofertei).

Data limită de depunere a ofertelor: 30 noiembrie 2020

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  [email protected]

Data limită de livrare a serviciilor – 7 decembrie  2020!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.