Cerere de oferte - furnizarea și instalarea echipamentului de topire și filtrare a mieriiIntroducere: Proiectul APM Moldova este un program USAID implementat de Chemonics International în Moldova. Scopul proiectului este de a stimula în continuare transformarea sectorului horticol din Moldova într-un motor de creștere economică a țării, fapt ce duce la o mai bună competitivitate și la un nivel mai ridicat de trai pentru moldovenii din mediul rural pe termen lung. Ca parte a activităților de proiect, Proiectul APM intenționează să cumpere echipament de topire și filtrare a mierii conform cu secțiunea 3 din cererea de oferta. Scopul acestui RFQ (cereri de ofertă) este de a solicita ofertele pentru aceste servicii.

Termen limită și protocol: Ofertele trebuie primite până la ora 14:00, ora locală in Chișinău pe data de 25 noiembrie  2020 prin e-mail hvaaprocurement@chemonics.com.

Întrebări: Întrebările privind cerințele tehnice sau administrative ale acestui RFQ pot fi trimise prin e-mail la adresa hvaaprocurement@chemonics.com până la ora 14:00, ora locală din Chișinău, pe data de 24 noiembrie 2020.

Specificații: Secțiunea 3 a cererii de oferte conține specificațiile tehnice ale produselor/serviciilor solicitate.

Livrare: Locul livrării articolelor este prevăzut in secțiunea 3 din cererea de oferta.Obiectivul pentru finalizarea livrării și instalării este 31 decembrie 2020 (sau mai devreme)

Impozite și TVA: Acordul prin care această achiziție este finanțată nu permite finanțarea niciunei taxe, TVA, tarife, obligațiuni sau alte taxe impuse de legile în vigoare în țara cooperantă (Moldova).

Evaluare și atribuire: Atribuirea contractului va fi acordată unui ofertant responsabil, a cărui ofertă respectă instrucțiunile cererii de oferte, îndeplinește cerințele de eligibilitate și este determinată prin analiza compromisului drept cea mai bună valoare în baza aplicării criterii de evaluare stabilite in cererea de oferta. Importanța relativă a fiecărui criteriu individual este indicată prin numărul de puncte.

Cererea de oferta este disponibila pentru descarcare la urmatorul link: https://drive.google.com/file/d/1DMKWoG03W0SNc8NfoUsOvD3RpIsGIY6q/view?usp=sharing

 Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet