Achiziții creare și imprimare materiale promoționale

Distribuie prietenilor:Contextul prezentului tender:

A.O. “Centrul de Consultanță în Afaceri” implementează proiectul „Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din bazinul Mării Negre“ (AgriTradeNet) în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, care este co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul instrumentului european de vecinătate și de către țările participante: Armenia, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Turcia și Ucraina.

Proiectul AgriTradeNet își propune să dezvolte capacitatea producătorilor locali, oportunitățile lor de certificare și identificare geografică și stabilirea conexiunilor între organizațiile de afaceri din Bazinul Mării Negre care la nivel local sprijină activitatea acestor producători.

Obiectul contractului:

Subiectul acestui tender este furnizarea serviciilor de servicii promoționale.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este  26/10/2020. Orice ofertă primită după acest termen limită va fi respinsă în mod automat.

Depunerea ofertelor:

Ofertanții vor depune ofertele care vor conține: formularul standard de depunere și anexele solicitate în partea B (document format Word “2_Partea_B.Formatul_ofertei”). Pentru solicitarea formularului remiteți un email de manifestare a intenției pe adresa de email indicată mai jos.

Ofertele trebuie prezentate în format electronic (exemplarul original scanat) și expediate la adresa electronică c[email protected] cu subiectul “Oferta BSB383/GAT3EES-organizare/06/11/2020”. 

Servicii de promovare crearea și printarea  materialelor promoționale

 

 

1.       Roll Up : design +  print + mecanism 80x200 cm  - 5 unități

2.       Cataloage servicii proiectare și printare  - foi 10, formatul A4, coperta groasa, calitatea foilor din interior la fel mai groasă, color - avem nevoie de servicii de design a catalogului ( in total 10 cataloage diferite ) si imprimare ( 100 unitati per catalog deci 1000 unitati total)

3.       Video clipuri de scurt metraj, maxim 5 minute cu promovarea producătorilor local de pomușoare – 10 video clipuri

 

Pentru detalii adiționale contacține : [email protected] ,  Ciochina Elena, 068384224

 

 

 

 

 

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.