Selecție prestator de servicii transmisiune video în direct

Distribuie prietenilor:


Asociația Obștească „Sud Est Media” implementează proiectul „Comunicare de impact pentru asigurarea incluziunii sociale a copiilor din grupuri vulnerabile, persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale”, în perioada lunilor august 2019 – decembrie 2020. Programul este finanțat din fonduri europene, în cadrul proiectului „Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern”, co-finanțat și implementat de Fundația Soros Moldova, în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova, Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei și Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități.


AO „Sud Est Media” face apel de participare la concursul de selectare a unei companii ce prestează servicii de transmisiune video în direct a evenimentelor în perioada 20.10.2020 – 31.12.2020, în patru locații din Republica Moldova (raioanele Telenești, Soroca și alte două ce urmează a fi identificate).
În vederea atingerii obiectivelor menționate mai sus, compania va efectua următoarele activități:

  • Se va deplasa la locul desfășurării evenimentului la data și ora stabilită în prealabil cu AO „Sud Est Media”;
  • Va asigura filmarea și transmisiunea video a evenimentelor*;
  • Va asigura transmisiunea video în direct pe platforma proprie și pe o pagină de Facebook stabilită de comun acord cu AO „Sud Est Media”;
  • În timpul filmărilor și aflării la locația desfășurării evenimentului, va respecta normele sanitare și de distanțare sociale, în contextul epidemiologic COVID-19. Reprezentații companiei își vor asigura independent mijloace de protecție (măști, mănuși) și produse de igienă (dezinfectant, șervețele, etc.);
  • Post eveniment, compania va oferi AO „Sud Est Media” raportul de plasare și vizualizări, precum și actele fiscale necesare.
    *Un eveniment durează de la una la două ore astronomice (120 de minute maximum).

Oferta trebuie sa includă (obligatoriu):

  • Copia Certificatului de înregistrare a companiei;
  • Dosar al lucrărilor efectuate anterior;
  • Oferta financiară, costul va fi exprimat în MDL, TVA 0% cu drept de deducere.

Companiile interesate vor prezenta dosarul prin poșta electronică la adresa electronică gherciuana@gmail.com cu mențiunea „Ofertă pentru servicii video live”, până pe data de 20 octombrie 2020, ora 18.00.

Pentru detalii – Ana Gherciu, manageră de proiect, la adresa electronica ana.gherciu@moldova.org.
Doar compania selectată va fi contactată.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet