AO "EcoVisio" are nevoie de servicii pentru amenajarea poligoanelor de deșeuri

Distribuie prietenilor:


AO "EcoVisio" anunță tender pentru procurarea serviciilor de evacuare a deșeurilor de gunoiștele neautorizate din satul Râșcova, r-l Criuleni.

Procurarea se face in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciului de management al deșeurilor în satele Rîșcova, Miclesti, Stetcani, Peresecina", implementat de AO EcoVisio, finanțat prin intermediul AO AGER, proiect înregistrat cu TVA 0%.

Volumul de lucru: 6 gunoiști situate la o distanță medie de 2 km de la locul de destinație. O parte din gunoi este adunată în movile, o parte – împrăștiată pe suprafațe de 3500 m2.

5 gunoiști trebuiesc curațate (lichidate) și deșeurile trebuie transportate la cea 6-a gunoiște. Volumul aproximativ de deșeuri pentru transportare – 2500 m.c.

Perioada estimată pentru lucrări: 25 octombrie – 25 noiembrie, 2020

Data limită de depunere a ofertelor este 23.10.2020, ora 18.00.

Nu se acceptă ofertele parțiale. Ofertele financiare trebuie depuse în format electronic, la adresa procurement@ecovisio.org. Ofertele trebuie să indice ca sunt cu TVA=0%.

Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, persoana de contact este Anna Bokk, numar de contact 078831322


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet