AO „Centrul Național de Mediu” anunță tender de procurare a materialului săditor

Distribuie prietenilor:Asociația Obștească Centrul Național de Mediu în cadrul Proiectului „Promovarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice cu accent pe bazinul rîului Răut”, finanțat de Programul de Granturi Mici al GEF, are plăcerea de a invita potențialii ofertanți să depună o ofertă pentru furnizarea de bunuri/servicii în conformitate cu Lista Cerințelor prevăzută în prezenta Cerere de Ofertă (CdO).

CdO este formată din următoarele:

Dacă sunteți interesat să trimiteți o ofertă/cotație ca răspuns la această CdO, vă rugăm să pregătiți oferta în conformitate cu cerințele și procesul care sunt prevăzute în această CdO și expediați-le AO Centrului Național de Mediu până la data limită de depunere a cererii stabilită în Secțiunea I: Particularitățile CdO.

Ținem să menționăm, că prețurilor li se aplică scutirea de TVA cu drept de deducere (numită anterior TVA cota zero), pentru mărfurile livrate în cadrul proiectelor de asistență tehnică incluse în anexa la Hotărârea Guvernului nr 246 din 08.04.2010.

Toată corespondența, notificările și cererile de clarificări în legătură cu această CdO trebuie expediată la:  Elena Culighin, Manager de programe, e-mail culighin.elena@gmail.com,  telefon 069783096, AO Centru Național de Mediu.

Toate ofertele trebuie să fie depuse până la ora 9-00, ora Chișinăului, R. Moldova data de 20.10.2020.
Vă rugăm să expediați ofertele pe adresa electronică cnm.moldova@gmail.com  sau pe fax la numărul 022106680.

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.