Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea a 10 copiatoare multifuncționale

Distribuie prietenilor:


 

A.O. “Viitorul din Maramonovca” lansează licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa 10 echipamente multifuncționale, finanțate în cadrul proiectului C.I.L.S., implementat în perioada noiembrie 2019-octombrie 2020, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS), în cadrul proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. 

 

Echipamentele vor fi selectate în corespundere cu următorii parametri tehnici:

 1. – Funcții disponibile: Imprimanta/Scanner/Copiator
 2. – Tehnologie de printare: color, inkjet
 3. – Format: A4
 4. – Rezolutie printare alb/negru: min. 4800x1200 
 5. -- Rezolutie printare color: min. 4800x1200
 6. – Numărul de culori: 4
 7. – Numărul de cartușe: 4Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea echipamentelor din domeniu, să expedieze oferta de preț. 

 

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare. 

 

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații: 

 

 1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
 2. Detalii despre produs;
 3. Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero;
 4. Termenii de livrare a produsului. 

 

Notă: În cadrul realizării proiectului fondurile sunt scutite de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului. 

 

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa cils.2019.2020@gmail.com  .

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 067342789  sau la adresa de e-mail cils.2019.2020@gmail.com.

 

Data limită de prezentare a ofertelor: 25 septembrie 2020. ora 17.00.Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politică Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet