Tender lucrări de împădurire pe malurile Nistrului Chior (Cremenciug)

Distribuie prietenilor:Societatea Ecologică „BIOTICA” anunţă concurs în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos””  realizat de SE BIOTICA în parteneriat cu AO EcoContact și finanţat de către Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare de selectare a unei entități pentru executarea lucrărilor de plantare pe malul stâng al Nistrului Chior, pe terenurile s. Cremenciug pe o suprafaţă de cca. 10 ha. conform sarcinii tehnice şi schemelor tehnologice elaborate. Termenul de executare a lucrărilor este august 2020 - octombrie 2021.

Cerințe: agent economic cu experiență în plantarea culturilor agricole/silvice, ce posedă specialiști în domeniul silviculturii și echipament necesar pentru efectuarea lucrărilor de plantare.

Sarcina tehnică şi cerinţele faţă de entitate pot fi găsite pe www.bioticamoldova.org sau prin email [email protected]

 

Termenul limită de depunere a ofertelor, inclusiv celor financiare, cu mențiunea ”lucrări de împădurire” este 14 august 2020, ora 16:00.  Ofertele  se vor expedia prin poşta electronică  [email protected] Persoana de contact – Gabriel Mărgineanu, tel. 069150554.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.