Tender instalare semne de demarcare Zona Ramsar "Nistrul de Jos"

Distribuie prietenilor: 

Societatea Ecologică „BIOTICA” anunţă concurs în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” implementat de SE BIOTICA în parteneriat cu AO EcoContact și finanţat de către Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare, de selectare a unei organizații responsabile pentru confecționarea și instalarea semnelor de demarcare în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”.

Pentru promovarea dezvoltării turismului în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos” în cadrul proiectului sunt preconizate elaborarea și instalarea a semnelor de demarcare la intrare în Zonă, între complexele naturale, între zonele cu diferit statut de protecție. Astfel a fost stabilit amplasarea a cca 90 semne  de demarcare și coordonate cu autoritățile publice locale din Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”.

Termenul de executare a lucrărilor este august – decembrie 2020.

Sarcina tehnică poate fi găsită pe www.bioticamoldova.org sau solicitată pe email [email protected]

Termenul limită de depunere a ofertelor, inclusiv celor financiare, cu mențiunea ”Semne de demarcare” este 14 august 2020, ora 16:00. Ofertele se vor expedia prin poşta electronică  [email protected], tel. 069150554.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.