Termen extins - Proiectul de Competitivitate din Moldova (MCP): Amendament nr. 1 RFP-2020-048 pentru construcția unui Centru de Producție Media Digitală (Mediacor) în cadrul Universității de Stat din Moldova, situată pe str. Alexei Mateevici, 60, Chișinău

Distribuie prietenilor:


Introducere: Chemonics International, prin intermediul entității sale locale, Reprezentanța Chemonics International Corporation în Moldova (Chemonics), implementează Proiectul de Competitivitate din Moldova (PCM) finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei și UK aid, în temeiul Contractului Nr. AID-117- C-15-00001 cu USAID. PCM își propune să susțină strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere a exporturilor și investițiilor. Proiectul va contribui la consolidarea capacităților locale, antreprenoriatului, relațiilor de piață, competitivității, inovării și creșterii în industriile de interes major pentru proiect - vin și turism, tehnologii informaționale și de comunicare (TIC) grupate cu industriile creative, precum și industria ușoară.

Unul din obiectivele PCM este de a spori competitivitatea economică în Moldova prin dezvoltarea competențelor în domeniile TI și industriei serviciilor  creative, prin dezvoltarea forței de muncă și a antreprenoriatului. Parte a acestui obiectiv este și  crearea unui Centru de Producție Media Digitală (denumit în continuare „Centru”) în cadrul Universității de Stat din Moldova.

Centrul va promova colaborarea dintre serviciile creative și mass-media, prin intermediul unui parteneriat cu programele mass-media din Moldova finanțate de USAID și Ambasada SUA. Centrul de producție media va servi drept bază pentru mediile digitale și industria de divertisment din Moldova și pentru lansarea potențialului de export digital al țării. Acesta va găzdui un pavilion de producție video și audio de ultimă generație, echipamente pre- și post-producție de mare valoare, precum și spațiu accesibil pentru lucru în rețea, co-working și învățare pentru a crea o comunitate și a stimula colaborarea dintre firmele din domeniul mediilor digitale, universități și comunitatea de producție media din Moldova.

Centrul va fi dezvoltat pe teritoriul campusului Universității de Stat din Moldova de pe strada Alexei Mateevici 60, în incinta Blocului Nr. 4 al Universității de Stat.

Scopul acestei RFP este de a solicita ofertele pentru executarea lucrărilor de construcție a  Centrului de Producție Media Digitală (Mediacor) în cadrul Universității de Stat din Moldova.

Termenul limită pentru prezentarea Ofertelor și Protocolul: Ofertele vor fi recepționate nu mai târziu de 5pm  ora locală Chișinău, la 03 august 2020, prin intermediul poștei electronice. Ofertele vor fi expediate la adresa procurement@chemonics.md.

Întrebări: Întrebările referitoare la cerințele tehnice sau administrative indicate în prezenta RFQ pot fi depuse nu mai târziu de 21 iulie 2020  la  ora 6pm  prin intermediul poștei electronice  la următoarea adresă: procurement@chemonics.md.

Răspunsurile scrise vor fi expediate până la 24 iulie 2020, ora 6 pm. Doar răspunsurile în scris vor fi considerate drept oficiale și vor avea o pondere în procesul RFP și în evaluarea ulterioară. Orice informație verbală primită de la un angajat al Chemonics sau al Proiectului de Competitivitate din Moldova sau de la o altă entitate nu va fi considerat drept un răspuns oficial la o întrebare referitoare la prezentul RFP.

Conferința obligatorie a ofertanților și vizita în teren

Pentru a le acorda ofertanților posibilitatea de a adresa întrebări și de a afla mai multe despre teren și sfera lucrărilor descrise în prezentul document, va fi organizată o conferință obligatorie a ofertanților și o vizită în teren, la adresa: str. Alexei Mateevici 60, Chișinău, pe data de 09 iulie 2020 la ora 12pm, ora locală din Chișinău.

Vă rugăm să vă confirmați participarea prin intermediul poștei electronice la adresa procurement@chemonics.md până la 07 iulie 2020, 5pm ora locală din Chișinău. Numărul RFQ trebui inclus în linia de subiect a mesajului electronic. Confirmarea respectivă va trebui să conțină numele complet și datele de contact ale tuturor participanților.

O a doua vizită obligatorie în teren și o întâlnire cu ofertanții va avea loc pe 22 iulie 2020, la ora 10 am, pornind de la Universitatea de Stat din Moldova, situată pe str. Alexei Mateevici, 60, Chișinău, Republica Moldova. Ofertanții interesați care nu au reușit să participe la prima vizită în teren și la întâlnire cu ofertanții din 09 iulie 2020 își vor exprima interesul prin transmiterea unei solicitări scrise la procurement@chemonics.md.

Cererea de oferte completă, Amendamentul nr. 1 precum și anexele le puteți  accesa aici: https://drive.google.com/drive/folders/1vnp9hA3Na4RyBSxB7Jp2t_JlIi2dUmFn?usp=sharing


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet