Concurs pentru selectarea unui producător video

Distribuie prietenilor:Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” anunță concurs pentru selectarea unei persoane fizice/persoane juridice (producător video, jurnalist etc.) care să elaboreze următoarele producții video:

  • Un video de prezentare a cursului universitar „Anticorupție și buna guvernare”, care să includă scurte comentarii din partea profesorilor (aproximativ 6 interviuri) care au predat la curs, a organizatorilor și invitaților la lecțiile publice, cifre-cheie și mesaje-cheie ale inițiativei. Reportajul va avea o durată de 3 min., iar producătorul video își asumă responsabilitatea să traducă și integreze subtitlurile în versiune engleză. Termenul de livrare a materialelor video va fi 15 iulie 2020.
  • Un video cu testimoniale din partea sudenților. Vor fi intervievate circa 7 persoane.Reportajul va avea o durată de 3 min. și va avea doar versiune română. Termenul de livrare a materialelor video va fi 18 iulie 2020.

Cerințe minime față de candidați:

  • 2 ani de experiență similară în producție video;
  • Experiență anterioară de lucru în elaborarea video-urilor de prezentare și promovare;
  • Echipament video și de iluminare propriu;
  • Specializarea în jurnalism va constitui un avantaj.

Candidații interesați sunt rugați să depună portofoliul din care să reiasă producțiile video elaborate anterior (inclusiv link-uri) CV-ul și onorariul total net pe care îl solicită pentru prestarea servicii mențioane mai sus. Ofertele trebuie transmise prin email până pe 22 iunie 2020, ora 10.00 la procură[email protected].

Pentru mai multe detalii despre cursul universitar „Anticorupție și buna guvernare”, accesați adresa: https://www.expert-grup.org/ro/resurse/anticoruptie


Toate întrebările de clarificare pot fi adresate la numărul de telefon 079033684, persoană de contact – Iulia Sîrghi-Zolotco, director serviciu administrativ, financiar și comunicare Expert-Grup.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.